Κυνηγοί σκότωσαν αρκούδα που ήταν διάσημη για το περπάτημά της στα δύο πόδια

15 Οκτωβρίου, 2016 4:52 ΜΜ
More videos

Αυτή η μαύρη αρκούδα από το Νιου Τζέρσι, που έγινε γνωστή για το περπάτημά της ως άνθρωπος, πιστεύεται, ότι πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε κατά την τελευταία βδομάδα της κυνηγετικής περιόδου.

Ένας κυνηγός, που ακούει στο όνομα Τζον και είχε επικεντρωθεί στην θανάτωση της συγκεκριμένης αρκούδας, που ακούει στο όνομα Πένταλς, πιστεύεται, ότι χτύπησε την χτύπησε με ένα βέλος.

Επίσης, λέγεται, ότι ο συγκεκριμένος άντρας δημιούργησε μια σελίδα στο Facebook με σκοπό να κοροϊδέψουν όσους αγαπούσαν την Πένταλς και είχε μέχρι και ημερομηνία εκτέλεσης.

Η δίποδη αρκούδα εθεάθη για πρώτη φορά στην πόλη Oak Ridge στο Νιου Τζέρσι το 2014.

Μια αρκούδα από το Νιου Τζέρσι που έγινε διάσημη για το ανθρώπινο περπάτημά της πιστεύεται, ότι σκοτώθηκε την τελευταία βδομάδα της κυνηγετικής περιόδου.

1

Η Πένταλς είχε ένα μόνιμα τραυματισμένο πόδι και της έλειπε το άλλο, γι’ αυτό και δυσκολευόταν να περπατήσει στα τέσσερα.

Οι Αρχές δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν με απόλυτη σιγουριά, ότι η αρκούδα που σκοτώθηκε ήταν η Πένταλς.

Πριν από έναν μήνα, η Πένταλς εθεάθη να περπατάει αμέριμνη στο Νιου Τζέρσι, μη γνωρίζοντας ότι οι μέρες της είναι μετρημένες.

2

Η Πένταλς έκανε συχνά βόλτες στις πίσω αυλές των σπιτιών. Το ανθρώπινο περπάτημά της την έκανε πολύ αγαπητή στους ντόπιους.

3

Η Πένταλς έγινε διάσημη, όταν δημοσιοποιήθηκε ένα βίντεο της στο διαδίκτυο. Υπάρχει ακόμα και μια σελίδα στο Facebook αφιερωμένη στην Πένταλς.

4

“Πολλοί είναι οι κυνηγοί που πιστεύουν, ότι η Πένταλς έπρεπε να είχε πάει σε καταφύγιο, άλλοι πίστευαν, ότι θα έπρεπε να την εξαιρέσουν από το κυνήγι και άλλοι που δεν θα σκέφτονταν ποτέ να την σκοτώσουν. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν αρκετά ευγενικοί, ώστε να μοιραστούν πληροφορίες μαζί μας”, αναφέρει μια κάτοικος του Νιου Τζέρσι.

“Η Πένταλς είναι νεκρή. Ο κυνηγός που την ήθελε νεκρή εδώ και 3 χρόνια την χτύπησε με ένα βέλος και μετά καυχιόταν για αυτή του την πράξη.”

Η Πένταλς είχε εξαφανιστεί για αρκετό καιρό και οι Αρχές ζητούσαν από τον κόσμο να βοηθήσει στον εντοπισμό της.

5

Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να επιβεβαιωθεί, ότι η Πένταλς είναι νεκρή.

Την πρώτη φορά, η Πένταλς εθεάθη να περπατάει μερικά μέτρα μακριά από έναν φράχτη, χωρίς να δίνει σημασία στους ανθρώπους.

6

Τον Αύγουστο του 2015, η Πένταλς εθεάθη να περπατάει στις μπροστινές αυλές των σπιτιών του Νιου Τζέρσι.

7

Μετά την ανάρτηση του πρώτου βίντεο, πολλοί ήταν οι κάτοικοι που υποστήριξαν, ότι είχαν δει και αυτοί την αρκούδα.

8

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: