Αγαπάνε το Χριστό και το λένε σε κάθε ευκαιρία: 9 διάσημοι Έλληνες με μεγάλη πίστη στο Θεό που βίωσαν θαύματα

20 Δεκεμβρίου, 202111:09 ΜΜ
More videos

Πολλά δημοφιλή και αγαπημένα πρόσωπα, αποσύρθηκαν από την υποκριτική ή τον καλλιτεχνικό χώρο γενικά, και κάποια στιγμή στη ζωή τους ακολούθησαν τον δρόμο της θρησκείας και του Θείου.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και με ανησυχίες. Πολλοί από αυτούς, ζουν μάλιστα σε συνεχή ανασφάλεια, αφού οφείλουν να διαχειριστούν την δημοσιότητα τους, τα οικονομικά τους προβλήματα, την πτώση τους κ.α.

Νίκος Βέρτης: Πρόσφατα εξομολογήθηκε, στον Νίκο Χατζηνικολάου, την πίστη του στον Θεό.

Όλοι θυμόμαστε τη Ναταλία Λιονάκη που χειροτονήθηκε μοναχή

Ναταλία Λιονάκη: Η ηθοποιός είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στην υποκριτική με πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση. Ξαφνικά αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο του μοναχισμού. Το βίντεο από την χειροτονία της στην Κένυα έκανε αστραπιαία τον γύρο του διαδικτύου.

Διασημότητες από την Ελλάδα που πίστεψαν στο Θεό και βίωσαν θαύματα

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Ξεχώρισε από τον ρόλο της Μαρούσκας στη σειρά Δύο Ξένοι. Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί δεν την ξαναείδαμε στην τηλεόραση. Η ίδια πλέον έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μιλάει συχνά σε δημόσιες τοποθετήσεις της για την πίστη της στον Θεό.

 Άρης Σερβετάλης: Γνώρισε μέσα από τη σειρά «Είσαι το ταίρι μου» τρομακτική αναγνώριση. Οι προτάσεις πέφτουν βροχή, ο ίδιος όμως, αποσύρεται από την υποκριτική για χρόνια και στην δύσκολη αυτή περίοδο της ζωής του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, το μόνο στήριγμά του ήταν ο ίδιος ο Θεός.

Νίκος Αναδιώτης: Έχει δηλώσει πολλές φορές πως ο Θεός για εκείνον είναι ο οδηγός στη ζωή του.

Άνθιμος Ανανιάδης: Σε συνεντεύξεις του, έχει μιλήσει πολλές φορές για την αγάπη του στη μοναστηριακή ζωή και την ορθόδοξη πίστη. Η ίδια η μητέρα του είναι πολύ βαθιά θρησκευόμενη.

Νίκος Οικονομόπουλος: Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό – Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου

Ο Νίκος Οικονομόπουλος είχε μίλησε και για τη σχέση του με τη θρησκεία: «Θα με πουν γραφικό στο τέλος. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό. Ζω με τον Χριστό, ζω με την πίστη μου αλλά όταν ρωτάς έναν χριστιανό αν είναι χριστιανός, τι θα σου πει; Δεν είμαι;».

Θοδωρής Αθερίδης: Το μεγαλύτερο δίδαγμα από τη διδασκαλία του Χριστού είναι η εσωτερική επανάσταση της αγάπης

 Νίκος Κουρκούλης:  Το θαύμα της Αγίας Άννας και η θεραπεία του τραγουδιστή από τον καρκίνο

Ο Νίκος Κουρκούλης περί το 2002, είχε προβλήματα υγείας. Σε εξετάσεις που έκανε, διαπιστώθηκε καρκίνος στο πάγκρεας.

 Γιώργος Αγγελόπουλος: Ακλόνητη πίστη στον Θεό έχει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Είναι γνωστή η σχέση που έχει ο Ντάνος με την Εκκλησία. Τους μήνες που παρακολουθούσαμε την πορεία του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αλλά και στις μετέπειτα συνεντεύξεις του δεν έκρυψε ποτέ πως είναι ένας άνθρωπος θρησκευόμενος. Ο Ντάνος σε σημαντικές εορτές επισκέπτεται το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό για να προσκυνήσει.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News