Αυτός ο σκύλος ένιωθε τόσο μόνος που πήδηξε το φράχτη για να βρεθεί με τον φίλο του

17 Ιουλίου, 2017 2:31 ΜΜ
More videos

Γνωρίστε τον Μέσι, ένα όμορφο Λαμπραντόρ που εκτός από πραγματικά καλός φίλος για την Ταϊλανδή ιδιοκτήτριά του, την Ορανίτ Κιτραγκούλ, είναι υπέροχος και με τον σκύλο ράτσας Χάσκυ, τον Όντι. Ο Όντι ζει στην άλλη πλευρά του δρόμου. Καθώς ο ιδιοκτήτης του εργάζεται πολλές ώρες κάθε μέρα, το τετράποδο μένει μόνο και νιώθει άγχος. Τότε εμφανίζεται ο Μέσι.

«Όταν ο Όντι νιώθει μόνος και κλαίει, πάντα ζητάω από τον Μέσι να πάει κοντά του. Ο σκύλος μου τον κοιτάει από τον φράχτη και του γαβγίζει. Δεν ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς, αλλά σταματάει να κλαίει», αναφέρει η Ορανίτ.

Πρόσφατα ο Όντι βρήκε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον Μέσι για τη φιλία του και να δείξει πόση σημασία έχει για αυτόν. Το Χάσκυ διέφυγε, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξέχασε να κλείσει την πόρτα και μαντέψτε ποιον επισκέφτηκε… τον Μέσι φυσικά! Η Ορανίτ δήλωσε: «Έτρεξε στον σκύλο μου και αγκαλιάστηκαν». Η γυναίκα βρήκε την ευκαιρία να τους φωτογραφίσει.

Αυτή η εικόνα έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο. Κοιτώντας την μπορείτε να νιώσετε και να σιγουρευτείτε πως υπάρχει παντού αγάπη.

Γνωρίστε τον Μέσι, ένα όμορφο Λαμπραντόρ που είναι πραγματικά καλός φίλος για την ιδιοκτήτριά του και τον μοναχικό σκύλο Όντι.

Facebook

«Όταν ο Όντι νιώθει μόνος και κλαίει, πάντα ζητάω από τον Μέσι να πάει κοντά του.»

Facebook

Πρόσφατα το Χάσκυ βρήκε την ευκαιρία να αγκαλιάσει και να ευχαριστήσει τον Μέσι για τη φιλία του.

Facebook

Οι ιδιοκτήτες συμφώνησαν να περνούν τα δύο σκυλιά περισσότερο χρόνο μαζί.

Facebook

Ο Μέσι μπορεί να δείξει σε όλο τον κόσμο το πόσο σημαντικό είναι να είσαι δίπλα σε κάποιον.

Facebook

[Facebook] [thedodo]