Αυτός ο σκύλος κάθεται κάθε μέρα δίπλα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. Μέχρι που εμφανίστηκε ένας άγνωστος και…

30 Ιουλίου, 2015 8:57 ΜΜ
More videos

Αυτή είναι η ιστορία ενός σκυλιού 2 ετών ονόματι Bo, αρκετά σπάνιας ράτσας (Azores Cattle). Ο αδέσποτος Bo εθεάθη να περιφέρεται για αρκετούς μήνες κοντά σε ένα πληντύριο αυτοκινήτων στο Toronto.

Κοιμόταν σε ένα σωρό από σκουπίδια στο διπλανό οικόπεδο και το βράδυ έψαχνε στους γύρω κάδους για φαγητό. Όσο για τις καιρικές συνθήκες, η θερμοκρασία το βράδυ έπεφτε κάτω από τους 0o… Αυτή ήταν η ζωή του για σχεδόν ένα χρόνο.

Οι άνθρωποι που προσπάθησαν να τον βοηθήσουν σύντομα ανακάλυψαν πως αυτό ήταν σχεδόν αδύνατο. Προκειμένου λοιπόν να συνηθίσει τη μυρωδιά τους, άφησαν στο «κρεβάτι» του παιχνίδια και λιχουδιές.

Αυτός βέβαια ακόμη κρατούσε τις αποστάσεις του και ακόμη και η κίνηση του να του πετάξουν φαγητό τον τρομοκρατούσε, μέχρι που αποφάσισαν να τον «παγιδεύσουν». Έστησαν την παγίδα τους και κρατούσαν τσίλιες με βάρδιες και επιτέλους οι εθελοντές-διασώστες μπόρεσαν να πιάσουν τον Bo!

Σύντομα αποκαλύφθηκε η γλυκιά και τρυφερή του φύση, όμως προς μεγάλη τους θλίψη οι άνθρωποι αυτοί ανακάλυψαν ότι ο Bo ήταν σχεδόν τυφλός…

Δείτε το βίντεο

MightyMuttsTraining (via)
Ακολουθήστε μας στο facebook: