Αυτός ο σκύλος γεννήθηκε χωρίς μάτια και μοιάζει σαν να είναι συνέχεια γελαστός. Σίγουρα όμως θα σας κλέψει την καρδιά!

11 Μαρτίου, 2015 1:05 ΠΜ
More videos

Γνωρίστε ένα ξεχωριστό Golden Retriever που είναι σκύλος θεραπείας για άτομα αναπηρία

Παρά το γεγονός ότι είναι τυφλός από τη γέννησή του και μεγάλωσε από κουτάβι σε ένα κυνοκομείο ο Smiley, το Golden Retriever στις φωτογραφίες μοιάζει με τον πιο αισιόδοξο και χαρούμενο σκύλο που έχετε δει.

Η αλήθεια είναι πως ο Smiley δείχνει ακόμη πιο χαρούμενος από τότε που υιοθετήθηκε από την εκπαιδεύτρια Joanne. Μαζί της κατάφερε να λειτουργεί και να προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον.

Η Stacey Morrison, η φωτογράφος πίσω από την σειρά πορτρέτων του σκύλου που βλέπετε εντόπισε το μοναδικό του ελάττωμα: ” Όταν τον φωνάζεις να έρθει κοντά σου , τρέχει όλο λαχτάρα και δεν μπορεί να υπολογίσει πού πρέπει να σταματήσει για να μην πέσει στην αγκαλιά σου.”smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-2 Αυτός ο χαρισματικός σκύλος εκτός από το να παίρνει και να δίνει αγάπη στην ιδιοκτήτριά του, έχει ακόμη μια αποστολή να φέρει εις πέρας: Εργάζεται σαν σκύλος θεραπείας και ανακούφισης για άτομα με αναπηρία! Aκόμη ένας λόγος να τον λατρέψεις!

smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-1 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-3 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-4 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-5 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-6 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-7 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-8 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-9 smiley-blind-therapy-dog-golden-retriever-stacey-morrison-10

LIFOhappytailspetphotography.ca | Facebook | Mymodernmet
Ακολουθήστε μας στο facebook: