Αυτός ο σκύλος δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό το πάρτι στην πισίνα!

23 Ιουνίου, 2016 4:01 ΠΜ
More videos

Όταν οι δημόσιες πισίνες ανοίγουν για το καλοκαίρι, υπάρχει πάντα ένα παράξενο χάσμα μεταξύ των θαμώνων. Για όσους δεν γνωρίζουν, υπάρχουν τα παιδιά: Πιτσιλούν, γελούν και γενικά περνούν καταπληκτικά μιας και η πισίνα είναι εκεί για να τα διασκεδάσει, όλοι το γνωρίζουν αυτό.

Αλλά για κάθε 5-6 παιδιά που φωνάζουν και ρίχνουν νερά παντού, υπάρχει ένας ενήλικας που προσπαθεί να χαλαρώσει και να περάσει καλά στην άκρη του νερού. Για αυτούς τους ενήλικες, το καλοκαίρι είναι μια μάχη θελήσεων: είναι οι ενήλικες ενάντια στα παιδιά και συνήθως οι μικροί ήρωες κερδίζουν.

Αφού δείτε το παρακάτω βίντεο, θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό το συγκεκριμένο παράδοξο δεν ισχύει μόνο για τους ανθρώπους. Σε αυτή την πισίνα σκύλων, που κυριαρχείται κυρίως από ενθουσιασμένα τετράποδα και κουτάβια που θέλουν να παίξουν, υπάρχει ένα σκυλί που φαίνεται να παίρνει την ημέρα της κολύμβησής του πολύ σοβαρά. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι σκέφτεται αλλά ίσως κάπου ανάμεσα σε όλες τις σκέψεις του να υπάρχει η φράση: «Τι κουραστικά παιδιά!»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: