Αυτός ο πατέρας βρήκε την πιο έξυπνη λύση για να μην αφήσουν τον σκύλο τους σε καταφύγιο.

19 Δεκεμβρίου, 20164:01 ΠΜ

Τα κατοικίδια ζώα είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Για τους σκύλους, όλη τους ζωή περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά τους και δεν μπορούμε να καταβάλουμε την έκταση της αγάπης τους για εμάς. Παρά το γεγονός, ότι έχουμε προσωπικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις που μας κρατούν μακριά από το σπίτι, δεν σημαίνει ότι δεν κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα φροντίσουμε.

Τα ζώα υποφέρουν από άγχος αποχωρισμού, όταν οι αγαπημένοι τους φεύγουν μακριά. Τα σκυλιά πρέπει να τρέφονται, να περπατάνε και να παίρνουν πολλές αγκαλιές, όταν ο ιδιοκτήτης τους είναι μακριά. Το να βρείτε έναν τρόπο να διευκολύνετε το σκυλί σας, όταν λείπετε θα ήταν το ιδανικό.

Η οικογένεια Halvorsen από τη Νορβηγία ετοιμαζόταν για τις διακοπές του Πάσχα στην Ταϊλάνδη.

Ο Ιγκόρ το Βρετανικό μπουλντόγκ να αποδεχτεί το γεγονός. Η οικογένειά του δεν τον είχε ξαναφήσει μόνο του, πόσο μάλλον σε καταφύγιο για σκύλους.

Jordan Malerverktøy / YouTube

Το καταφύγιο Labben είναι ένα πολύ ασφαλές και ωραίο μέρος για τα σκυλιά.

Οι κάτοικοι του καταφυγίου είναι πολύ χαρούμενοι. Ωστόσο, όλα τα δωμάτια έμοιαζαν ακριβώς το ίδιο και ο Κάι, ο μπαμπάς του Ιγκόρ δεν μπορούσε να αντέξει την ιδέα, ότι ο σκύλος του θα μείνει εκεί, μακριά από όλες τις ανέσεις του.

Jordan Malerverktøy / YouTube

Η Κάι σχεδίασε μια έκπληξη για τον Ιγκόρ και την υπόλοιπη οικογένεια.

Επισκέφθηκε το μελλοντικό δωμάτιο του Ιγκόρ και διέκρινε πολλές προοπτικές. Με τις εκπληκτικές ιδιότητες του Κάι και βοήθεια από μερικούς φίλους έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Εγκατέστησαν γυψοσανίδες βαμμένες σε χρώματα παρόμοια με αυτά του σπιτιού. Στην συνέχεια, οι τοίχοι διακοσμήθηκαν με φωτογραφίες του Ιγκόρ και όλης της οικογένειας. Στο πάτωμα στρώθηκε χαλί για να είναι πιο άνετο. Επίσης, έβαλαν και μια κουρτίνα στο μπροστινό μέρος.

Jordan Malerverktøy / YouTube

Είχε έρθει η ώρα του αποχαιρετισμού.

Ολόκληρη η οικογένεια πήγε να αφήσει τον Ιγκόρ στο καταφύγιο και φυσικά έμειναν με το στόμα ανοιχτό με αυτό που είδαν. Το δωμάτιο του Ιγκόρ ήταν το μοναδικό με κουρτίνα. Όταν άνοιξε η κουρτίνα όλοι είδαν, ότι ο Κάι είχε αναπαραστήσει το σαλόνι τους. Ήταν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι. Τα πάντα από το τραπέζι μέχρι τα κηροπήγια ήταν ίδια.

Jordan Malerverktøy / YouTube

Έγιναν κάποιες αλλαγές για να νιώσει ξεχωριστός ο Ιγκόρ.

Όπως για παράδειγμα, το μπολ πάνω στο τραπέζι, το οποίο στο σπίτι είναι γεμάτο φρούτα, τώρα ήταν γεμάτο με λιχουδιές για σκύλους.

Jordan Malerverktøy / YouTube

Ο Ιγκόρ έγινε πολύ δημοφιλής και απέκτησε πολλούς φίλους στο καταφύγιο.

Όπως ο πολύ μεγαλύτερος φίλος του, ένα σκυλί Αγίου Βερνάρδου, που έκανε τις δικές του προσωπικές διακοπές.

Jordan Malerverktøy / YouTube
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News