Αυτός ο καλλιτέχνης μετατρέπει τα χέρια του σε οφθαλμαπάτες.

1 Ιουλίου, 2016 7:09 ΜΜ
More videos

Πάντα μου άρεσε η τέχνη και η γαλήνη που την συνοδεύει. Είτε βλέπω κάποιο σπουδαίο έργο τέχνης, είτε ζωγραφίζω εγώ ο ίδιος με ηρεμεί το ίδιο. Ωστόσο, πρόσφατα εντυπωσιάστηκα από το body painting, δηλαδή την ζωγραφική του σώματος, όταν ξεκίνησα να κάνω μαθήματα για αρχάριους. Από εκεί και πέρα μου πρόσφεραν μια σχετικά δουλειά και άρχισα να πειραματίζομαι. Πολύ σύντομα ανακάλυψα και την τρισδιάστατη ζωγραφική σώματος και κόλλησα μαζί της.

Η τελική ψευδαίσθηση αποτελείται από έναν συνδυασμό τέλειο φώτων και συμπαγούς μαύρου χρώματος για να δημιουργήσουν έναν αρνητικό χώρο, ένα μαύρο φόντο και μια σωστή γωνία. Μόλις, τραβήξω την τέλεια φωτογραφία χρησιμοποιώ μια εφαρμογή για να ξεθωριάσω το μαύρο και να το εναρμονίσω με την υπόλοιπη φωτογραφία.

Η έμπνευσή μου έρχεται από διάφορα πράγματα, όπως ο πολιτισμός, οι ταινίες, η μουσική και τα λαμπερά χρώματα. Το κίνητρό μου είναι η αγάπη μου για την τέχνη και το πάθος μου για την ζωγραφική. Μου αρέσει πολύ η τρισδιάστατη ζωγραφική σώματος, γιατί είναι κάτι τελείως ασυνήθιστο και πάντα μου άρεσε οτιδήποτε ήταν περίεργο ή ασυνήθιστο.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Instagram

Ακολουθήστε μας στο facebook: