Αυτός ο καλλιτέχνης “φυτεύει” δέντρα στα σπίτια ανθρώπων και τους δίνει νέα πνοή.

13 Σεπτεμβρίου, 20164:33 ΜΜ

Ο Πετρέσκου Σιλβίου αγάπησε την τέχνη από μικρό παιδί. Δεν ήθελε ποτέ να ξεπερνάει τα όρια των σχεδίων και ήθελε να χρησιμοποιεί πάντα τις σωστές αποχρώσεις. Μετά από πολλούς πειραματισμούς αποφάσισε, ότι το είδος τέχνης που του αρέσει είναι ο σχεδιασμός βιβλίων κόμικ και από τότε άρχισε να καλλιεργεί και να αναπτύσσει τις δικές του ιδέες.

Στην συνέχεια, ασχολήθηκε με την τέχνη της τοιχογραφίας και το στυλ και το ύφος ολοένα και εξελισσόταν. Ωστόσο, πάντα υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε. Κάθε φορά που τελείωνε ένα πρότζεκτ, είχε το ίδιο συναίσθημα: ένιωθε, ότι η ιδέα και το έργο του ήταν εγκλωβισμένα κάτω από ένα αόρατο στρώμα. Οπότε, αποφάσισε να απελευθερώσει τις ιδέες του, σπάζοντας τους φραγμούς επικοινωνίας ανάμεσα ανάμεσα στον κόσμο και τις ιδέες.

Έτσι, σκέφτηκε την ιδέα να “φυτεύει” δέντρα στα σπίτια διάφορων ανθρώπων. Σκοπός του είναι να φέρει τους ανθρώπους σε μεγαλύτερη επαφή με την φύση και να τους υπενθυμίσει, ότι όσο άσχημα και αν είναι τα πράγματα στην ζωή, η δύναμη να επαναπροσδιορίσουμε τον εαυτό μας και τις καταστάσεις πάντα μπορεί να ανθίσει.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Πηγή: Petrescu Silviu

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News