Αυτός ο καλλιτέχνης δημιουργεί τατουάζ που μοιάζουν με ακουαρέλα

24 Φεβρουαρίου, 2016 11:25 ΠΜ
More videos

Συνήθως, όταν σκεφτόμαστε τα τατουάζ μας έρχονται στο μυαλό τα παραδοσιακά τατουάζ με τις ευκρινείς και καθαρές γραμμές και τα έντονα χρώματα.

Αλλά χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας και της τέχνης τα παραδοσιακά τατουάζ δεν αποτελούν πλέον την μόνη επιλογή. Το Aro Tattoo στην Κορέα είναι η ζωντανή απόδειξη γι’ αυτό.

Εκεί, ο καλλιτέχνης Silo χρησιμοποιεί απαλές γραμμές και φωτεινά χρώματα για να δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό είδος τατουάζ για τους πελάτες του.

Χρησιμοποιώντας τα λουλούδια και τα ζώα ως πηγή έμπνευσης, ο Silo μοιάζει περισσότερο σαν να ζωγραφίζει πάνω σε ακουαρέλα. Αν έχετε συνδυάσει τα τατουάζ με σκληρά και τρομακτικά τατουάζ, αυτά τα σχέδια με λουλούδια και αγαπημένα ζώα θα σας αλλάξουν γνώμη.

Όσο τα τατουάζ  γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτά από τους ανθρώπους, τόσο πιο πολύ μεταβάλλονται.

Πριν από κάποιες δεκαετίες, ο τελευταίος άνθρωπος που θα περιμένατε, ότι θα κάνει τατουάζ είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Ωστόσο, πρόσφατα μια 79χρονη γιαγιά έκανε το πρώτο της τατουάζ, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο ότι ζει την ζωή στο έπακρο.

Χάρη στα υπέροχα και εντυπωσιακά σχέδια του Silo οι λάτρεις των τατουάζ έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα εντυπωσιακά αυτά τατουάζ.

Τα τατουάζ της μοιάζουν περισσότερο με ζωγραφιά παρά με παραδοσιακό τατουάζ. Αυτά τα λουλούδια θα δείχνουν υπέροχα με ένα ζευγάρι χαριτωμένα παπούτσια!

silo-7

Ο Silo δουλεύει με το στυλ “ακουαρέλας” των τατουάζ και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Τα έργα του χαρακτηρίζονται από απαλά χρώματα και γραμμές, όπως ακριβώς και η τέχνη της ακουαρέλας. Επίσης, είναι γνωστός για το ότι αποφεύγει να χρησιμοποιεί μαύρο χρώμα, όπως γίνεται στα περισσότερα τατουάζ.

silo-8

Βέβαια, μερικές φορές ένα μαύρο περίγραμμα προσθέτει μια δραματική και γεωμετρική πινελιά στα απαλά αυτά τατουάζ, όπως αυτό το τριαντάφυλλο μέσα σε ένα τρίγωνο.

silo-2-600x598

Μερικά από τα τατουάζ που σχεδιάζει ο Silo είναι τόσο μικρά, που είναι απίστευτο ότι έχουν τόσο εμφανείς λεπτομέρειες. Αυτή η μικροσκοπική λεβάντα είναι υπέροχη!

silo-5

Όπως αυτό το μικρό πορτοκαλί λουλούδι που πραγματικά δεν περνάει απαρατήρητο.

silo-11

Οι χιονονιφάδες που υπάρχουν πάνω σε αυτές τις φάλαινες τις κάνουν ακόμα πιο μαγευτικές.

silo-3

Άλλοι άνθρωποι επιλέγουν ζώα που είναι λίγο πιο κοντά σε αυτούς, όπως αυτή η χνουδωτή γάτα. Θα παρατηρήσετε, ότι είναι λίγο πιο σκουρόχρωμη από τις άλλες γάτες και αυτό συμβαίνει, επειδή κάλυψε ένα άλλο τατουάζ.

silo-4

Αυτός ο πελάτης ήθελε  να τιμήσει τις γάτες του με αυτό το μοναδικό πορτρέτο!

silo-6

Τα τατουάζ του Silo είναι απαλά και θηλυκά και αποτελούν καινοτομία στην παραδοσιακή τέχνη των τατουάζ.

silo-1-600x397

Ωστόσο, τα λουλούδια και οι λεπτές γραμμές δεν απευθύνονται μόνο σε κορίτσια. Το παρακάτω τατουάζ υπάρχει και σε μαύρο με γκρι και είναι εξίσου εντυπωσιακό.

silo-12

Τα φωτεινά χρώματα και οι απαλές γραμμές στα τατουάζ του Silo αποτελούν μια πολύ ωραία εναλλακτική πρόταση στα παραδοσιακά τατουάζ. Βέβαια, αυτή η τάση έχει τόσο μεγάλη απήχηση που μάλλον στο μέλλον θα θεωρείται και αυτή παραδοσιακή!

silo-13-600x597

Δείτε περισσότερα σχέδια του Silo στο λογαριασμό του στο Instagram.