Αυτός ο διάσημος ηθοποιός έγινε ένας πραγματικός φίλος για εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά

11 Σεπτεμβρίου, 2016 2:16 ΠΜ
More videos

Ο ακαταμάχητος Αλέν Ντελόν από την Γαλλία είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Κάποιο απλά ξετρελαίνονται από την εμφάνιση του, ενώ άλλοι είναι λάτρεις του υποκριτικού του ταλέντου. Εκτός από το γεγονός πως έχει γίνει είδωλο για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, επίσης είναι ένας πραγματικός φίλος για εκατοντάδες σκυλιά.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την ιστορία της τεράστιας αγάπης του ηθοποιού για καλύτερο φίλο του ανθρώπου, η οποία θα σας κάνει να τον αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.

1Στα νιάτα του, ο Αλέν φορούσε συνεχώς στρατιωτικά σακάκια για να ζεσταίνει καλύτερα τα κουτάβια που συναντούσε στον δρόμο του. Σήμερα, ο Γάλλος ηθοποιός ο οποίος είναι 80 ετών συντηρεί πέντε καταφύγια για αδέσποτα σκυλιά και γάτες.

«Στο σπίτι μου ζουν πολλά σκυλιά, επίσης δημιούργησα μόνος μου μια ειδική ράτσα. Τα σκυλιά μου θυμίζουν άρρωστα παιδιά, που η ζωή τα αφήνει να ζήσουν μόλις 10-14 χρόνια».

Ο Ντελόν εδώ και πολλά χρόνια ζει στην Ελβετία και εκεί ασχολείται με τα σκυλιά. Ο ηθοποιός αγωνίζεται ώστε το κάθε σκυλί να έχει τον δικό του δικηγόρο. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, τα ζώα έχουν και αυτά το δικαίωμα στην προστασία.

14053638_279631449086827_2351784509074712169_o

facebook

Η αγάπη του ηθοποιού για τα σκυλιά πηγάζει από την παιδική του ηλικία, όταν είχε το το Ντόμπερμαν με το όνομα «Γκάλα». «Μια φορά άρχιζα να του φωνάζω και το χτύπησα. Το σκυλί δεν έκανε τίποτα απλά καθόταν και με κοιτούσε. Εκείνη την στιγμή είδα πως έκλαιγε. Αυτή η εμπειρία μου ήταν ένα πραγματικά καλό μάθημα και από τότε όλα μου τα σκυλιά είναι πάντα χαρούμενα και χαμογελαστά.»

Ο Αλέν Ντελόν είναι μέλος πολλών οργανώσεων προστασία ζώων. Υπό την προστασία του έχει 8 σκυλιά. Έχει επίσης ένα μικρό νεκροταφείο με όλα του τα 45 προηγούμενα σκυλιά. Δίπλα στο νεκροταφείο έχει χτίσει ένα μικρό παρεκκλήσι.

Μετά από πολλές προσπάθειες πήρε την άδεια από το κράτος να θαφτεί σε εκείνο το σημείο μαζί με τα σκυλιά του. Σύμφωνα με τον ηθοποιό αυτή είναι η απόλυτη πολυτέλεια. Ο ίδιος μαζί με την Μπριζίτ Μπαρντό, η οποία είναι γνωστή για την φιλοζωική της δράση, είναι πάντα έτοιμοι  να βοηθήσουν και να υπερασπιστούν τα τα ζώα.

Ακολουθήστε μας στο facebook: