Ένας μπαμπάς έφτιαξε κάτι υπέροχο και ξεχωριστό για τον γιο του!

15 Ιουνίου, 2015 7:05 ΜΜ
More videos

Οι περισσότεροι άνδρες όταν ήταν σε μικρή ηλικία, σίγουρα επιθυμούσαν να είναι αστροναύτες, αστυνομικοί ή πειρατές.

Ένας πατέρας αποφάσισε να φτιάξει μια υπέροχη πειρατική βάρκα-κρεβάτι για τον 2 χρονο γιο του ώστε να το απολαμβάνει μέρα και νύχτα.

Δεν αρκέστηκε μόνο στο να το φτιάξει από το μηδέν αλλά πρόσθεσε 4 μυστικά σημεία στο κρεβάτι, κάνοντας το όχι μόνο διασκεδαστικό και αξιοζήλευτο αλλά και πολύ πρακτικό.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν με την κατασκευή του βήμα βήμα.

Όταν ο γιός του σταμάτησε να κοιμάται στην κούνια του, σκέφτηκε να του φτιάξει ένα κρεβάτι-πειρατική βάρκα με 4 μυστικά σημεία.

Έχοντας εμπειρία σε κατασκευές δεν χρειάστηκε σχέδιο και απλά ξεκίνησε τη δουλειά.

Χρησιμοποίησε αρκετά υλικά από προηγούμενες δουλειές του όπως ξύλα από το παιδικό κρεβατάκι του γιού του. Αγόρασε μπογιά, ένα φύλο κόντρα πλακέ 12 χ 20 εκατοστά για να τοποθετήσει πάνω το στρώμα και δυο φύλλα 2 χ 20 για να το καλύψει.

Έπρεπε να σκεφτεί επίσης πως θα φτιάξει την πλώρη της βάρκας καθώς θα χρειαζόντουσαν καμπυλωτά ξύλα. Αποφάσισε να τα αφήσει σε σιτάρι επειδή έτσι θα λυγίσουν πιο εύκολα.

Ο πρακτικός μπαμπάς δήλωσε: Ο πατέρας μου είχε φτιάξει ένα καγιάκ από κόντρα πλακέ 2 χ 10 εκατοστά οπότε αυτό που θα χρησιμοποιήσω εγώ θα είναι πιο γερό.

Για ένα από τα κρυφά σημεία τοποθέτησε ένα δοκό που όταν πιέζεται προς τα κάτω ανοίγει ένα μυστικό συρτάρι. Έβαλε μια πειρατική σημαία εκεί για να το μεταμφιέσει.

Αποφάσισε να αφήσει αρκετό χώρο για να βάζουν τα παιχνίδια ή τα σκεπάσματα του γιού τους.

Για την 3 κρυψώνα δημιουργήθηκε ένα συρτάρι στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού.

Έβαψε την κατασκευή με πράσινο και καφέ χρώμα πολυουρεθάνης.

Έπειτα πρόσθεσε άσπρο και πιο σκούρο καφέ για να το κάνει να μοιάζει φθαρμένο.

Το μυστικό συρτάρι βάφτηκε καφέ και πάνω του γράφτηκε το όνομα του μικρού. Για να βρείτε το 4 μέρος απλά σηκώστε τα στρώματα και θα δείτε ένα μεγάλο αποθηκευτικό χώρο!

Με τις τελευταίες πινελιές όπως η σημαία και τα διακοσμητικά κλαδιά, η πειρατική βάρκα ήταν έτοιμη να ενθουσιάσει τον γιό του.

 

Ποιος δεν θα ήθελε κάτι παρόμοιο;