Γνωρίστε τον άντρα που είναι παντρεμένος με 39 γυναίκες και έχει 94 παιδιά

17 Οκτωβρίου, 2016 3:05 ΜΜ
More videos

Ο Ζιόνα Χάνα από την Ινδία δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας. Ίσως, επειδή είναι ο άντρας με την μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει 39 γυναίκες και 94 παιδιά.

Ο Ζιόνα είναι επικεφαλής της χριστιανικής θρησκευτικής αίρεσης “Χάνα”, ζει σε ένα σπίτι 100 δωματίων στην πόλη Μπακταγουάνγκ στην Ινδία μαζί με τις 39 γυναίκες του, τα 94 παιδιά του και τα 33 εγγόνια του. Η αίρεση του επιτρέπει να έχει όσες συζύγους επιθυμεί. Οι γυναίκες του ζουν σε έναν κοινόχρηστο χώρο δίπλα στο δωμάτιό του, ενώ τα παιδιά του ζουν με τις οικογένειες τους σε ξεχωριστά δωμάτια του σπιτιού.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ζιόνα ζει σε αυτό το σπίτι στην πόλη Μπακταγουάνγκ στην Ινδία.

1

Daily Mail

Η καθημερινότητα στην έπαυλη κυλάει ως εξής: οι γυναίκες του είναι υπεύθυνες για την μαγειρική, ενώ οι κόρες του ασχολούνται με το καθάρισμα και το πλύσιμο των ρούχων. Οι γιοι του καταπιάνονται με εργασίες, όπως η γεωργία και η φροντίδα των ζώων.

Αναρωτιέστε πως συντηρείτε μια τόσο μεγάλη οικογένεια; Έχουν δικούς τους πόρους και κατά καιρούς δέχονται δωρεές. Ενδεικτικά, για ένα μόνο γεύμα χρειάζονται 30 κοτόπουλα, 60 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι.

Τα εγγόνια και τα νεαρότερα παιδιά συνήθως μοιράζονται το γεύμα τους με αυτόν τον τρόπο.

2

NBC News

Το βράδυ ο Ζιόνα απολαμβάνει την συντροφιά πολλών από τις γυναίκες του, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα, ώστε να μην μένει καμία παραπονεμένη.

Οι γυναίκες του μοιράζονται κοιτώνες γύρω από το δωμάτιό του.

3

Daily Mail

Μπορεί να έχει ήδη 39 συζύγους, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να αναζητάει μερικές ακόμη: “Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να φροντίσω και θεωρώ τον εαυτό μου έναν πολύ τυχερό άντρα.”

Ο Ziona μαζί με τις 39 συζύγους του.

4

Daily Mail

Αν νομίζετε, ότι οι γυναίκες τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια είναι πιο σημαντική, κάνετε λάθος. Μια από τις γυναίκες του Ζιόνα υποστηρίζει, ότι όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, αφού η σχέση τους βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη και στον σεβασμό.

Ήρθε η ώρα για την οικογενειακή φωτογραφία!

5

Daily Mail

Πηγή: Daily Mail, NBC News