Αυτός ο άντρας είναι παντρεμένος με 39 γυναίκες και έχει 94 παιδιά.

14 Αυγούστου, 2016 4:12 ΜΜ
More videos

Ο Ziona Chana από την Ινδία δεν είναι ένας συνηθισμένος άντρας. Ίσως, επειδή είναι ο άντρας με την μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει 39 γυναίκες και 94 παιδιά.

Ο Ziona είναι επικεφαλής της χριστιανικής θρησκευτικής αίρεσης “Χάνα”, ζει σε ένα σπίτι 100 δωματίων στην πόλη Baktwang στην Ινδία μαζί με τις 39 γυναίκες του, τα 94 παιδιά του και τα 33 εγγόνια του. Η αίρεση του επιτρέπει να έχει όσες συζύγους επιθυμεί. Οι γυναίκες του ζουν σε έναν κοινόχρηστο χώρο δίπλα στο δωμάτιό του, ενώ τα παιδιά του ζουν με τις οικογένειες τους σε ξεχωριστά δωμάτια του σπιτιού.

Ολόκληρη η οικογένεια του Ziona ζει σε αυτό το σπίτι στην πόλη Baktwang στην Ινδία.

1

Daily Mail

Η καθημερινότητα στην έπαυλη κυλάει ως εξής: οι γυναίκες του είναι υπεύθυνες για την μαγειρική, ενώ οι κόρες του ασχολούνται με το καθάρισμα και το πλυντήριο. Οι γιοι του καταπιάνονται με εργασίες, όπως η γεωργία και η φροντίδα των ζώων.

Αναρωτιέστε πως συντηρείτε μια τόσο μεγάλη οικογένεια; Έχουν δικούς τους πόρους και κατά καιρούς δέχονται δωρεές. Για ένα μόνο γεύμα χρειάζονται 30 κοτόπουλα, 60 κιλά πατάτες και 100 κιλά ρύζι.

Τα εγγόνια και τα νεαρότερα παιδιά συνήθως μοιράζονται το γεύμα τους με αυτόν τον τρόπο.

2

NBC News

Το βράδυ ο Ziona απολαμβάνει την συντροφιά πολλών από τις γυναίκες του, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα, ώστε να μην έχεις καμία παράπονα.

Οι γυναίκες του μοιράζονται τέτοιους κοιτώνες δίπλα από το δωμάτιό του.

3

Daily Mail

Μπορεί να έχει ήδη 39 συζύγους, αλλά δεν έπαψε ποτέ να αναζητάει μερικές ακόμη: “Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους να φροντίσω και θεωρώ, ότι είμαι ένας πολύ τυχερός άντρας.”

Ο Ziona μαζί με τις 39 συζύγους του.

4

Daily Mail

Αν νομίζετε, ότι οι γυναίκες τσακώνονται μεταξύ τους για το ποια είναι πιο σημαντική, κάνετε λάθος. Μια από τις γυναίκες του Ziona υποστηρίζει, ότι όλη η οικογένεια τα πάει πολύ καλά, αφού η σχέση τους βασίζεται στην αμοιβαία αγάπη και σεβασμό.

Ήρθε η ώρα για την οικογενειακή φωτογραφία.

5

Daily Mail

Πηγή: Daily Mail, NBC News

Ακολουθήστε μας στο facebook: