Αυτός ο άντρας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την τελευταία ημέρα της χημειοθεραπείας της!

10 Ιουνίου, 2015 11:05 ΜΜ
More videos

Πόση ευτυχία μαζεμένη;

Η 21χρονη Tamara Bruzzo, είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη την τελευταία μέρα της χημειοθεραπείας της και ο 24χρονος φίλος της τής έδωσε ακόμα έναν.

Το Φεβρουάριο, την ημέρα των γενελθίων του Lucas, η Tamara διαγνώσθηκε με λέμφωμα Non-Hodgkins, ένα είδος καρκίνου που προσβάλλει το λεμφικό σύστημα (δηλαδή τους αδένες).
Από τότε και μέτα, υπεβλήθη σε έξι πολύωρες χημειοθεραπείες. Ευτυχώς, από τη δεύτερη κιόλας χημιεοθεραπεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ο όγκος έχει μειωθεί κατά 70%.

Εκείνος έμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη την διάρκεια της θεραπείας και αποφάσισε ότι όταν θα τελείωνε όλο αυτό θα της έκανε πρόταση γάμου. Κι αν έχουμε δει φαντασμαγορικές προτάσεις γάμου. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με κάτι επικό, ένα ηλεκτροσόκ ευτυχίας.
“Ήθελα να δημιουργήσω ένα σύμβολο. Να την κάνω να συνδέσει το κλείσιμο του κεφαλαίου”καρκίνος” με το άνοιγμα ενός καινούριου, δηλαδή της από κοινού ζωής μας”, λέει ο Lucas και μας κάνει να σπαράζουμε από συγκίνηση.

Έτσι κι έγινε.

Την τελευταία ημέρα της χημειοθεραπείας, η Ταμάρα είχε έτσι κι αλλιώς διακοσμήσει το δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύονταν για να γιορτάσει το τέλος των διαδικασιών, αλλά ο Lucas πήγε την διακόσμηση σε άλλο επίπεδο. Εκτύπωσε 60 φωτογραφίες της Tamara, αγόρασε 100 κεριά και 60 μπαλόνια. Όλα αυτά τα έβαλε στο δωμάτιο του νοσοκομείου, κράτησε στα χέρια του ένα μπουκέτο από 100 τριαντάφυλλα και ετοιμάστηκε για την μεγάλη στιγμή.

anigif_original-32357-1433885467-14

Εννοείται πως ενημέρωσε το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο φυσικά ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμο να βοηθήσει στην έκπληξη, καθυστερώντας την Ταμάρα από το να μπει στο δωμάτιο.

“Σε αυτά τα 20 λεπτά, όλοι όσοι ήμασταν στο δωμάτιο, περιπου 30 άτομα, κάναμε τις τελευταίες ετοιμασίες και στρώσαμε ένα δρόμο από ροδοπέταλα που οδηγούσε στο σημείο που θα στεκόμουν εγώ”, δηλώνει ο Lucas. “Όταν έφτασε η μεγάλη στιγμή, η Tamara μπήκε στο δωμάτιο κι έφτασε στο σημείο που στεκόμουν.

Ξεροκατάπια από το άγχος μου και προσπάθησα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου”, λέει ο Lucas και είμαστε σίγουρες ότι χάρισε στην Tamara μία μεγάλη μέρα, από αυτές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό σου καρέ προς καρέ.

Το καλύτερο;

Ο Lucas είχε κανονίσει να πέσουν πυροτεχνήματα  την στιγμή που η Tamara θα έλεγε το μεγάλο “Ναι”. Και όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο. Ιδού και το βίντεο!

anigif_original-5074-1433885531-12

Δείτε το βίντεο

buzzfeed/Lucas D’Onofrio
Ακολουθήστε μας στο facebook: