Αυτός ο άντρας αποφάσισε να ζήσει σε μια εντυπωσιακή σκηνή για να γλιτώσει το ενοίκιο.

18 Μαρτίου, 2016 3:46 ΜΜ
More videos

Ο Bryce Langston ήθελε να σταματήσει να είναι “σκλάβος” του ενοικίου. Ήθελε να σταματήσει να πληρώνει σχεδόν το μισό του εισοδήματός του για ένα σπίτι που δεν θα γίνει ποτέ δικό του. Από την άλλη μεριά το να αγοράσεις δικό σου σπίτι δεν είναι μια φθηνότερη επιλογή. Πολλοί θεωρούν, ότι η λύση που επέλεξε ο Langston είναι χαζή και εντελώς μη πρακτική: “Θα φοβόμουν πολύ, ότι θα ήμουν εύκολο θύμα για επίδοξους ληστές”, έγραψε ένας σχολιαστής.

Πριν, όμως, προβείτε σε συμπεράσματα για τον άντρα που αποφάσισε να ζήσει μέσα σε σκηνή, ρίξτε μια ματιά στο πολυτελές εσωτερικό της σκηνής. Βέβαια, η ζωή μέσα στο δάσος δεν απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους. Ωστόσο, είναι καλό να εκτιμάμε τους ανθρώπους που βρίσκουν τον τρόπο ζωής που τους ταιριάζει μέσα σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο.

Ωστόσο, η σκηνή του Langston που μοιάζει με λωτό δεν στερείται σε τίποτα από ένα κανονικό σπίτι. Η ευρύχωρη σκηνή έχει μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, μπάνιο, τραπεζαρία και ένα τεράστιο κρεβάτι. Επίσης, είναι φιλική προς το περιβάλλον, αφού το μεγαλύτερο μέρος της έχει κατασκευαστεί με ανακυκλώσιμα και μεταχειρισμένα υλικά.

Δείτε το βίντεο παρακάτω

Ακολουθήστε μας στο facebook: