Αυτός ο 63χρονος Ιρακινός ελεύθερος σκοπευτής ισχυρίζεται, ότι έχει σκοτώσει 173 μέλη του ISIS.

23 Μαρτίου, 20163:21 ΜΜ
More videos

Όταν μιλάμε για πολεμιστές κανείς δεν είναι πολύ νέος ή πολύ γέρος για να πολεμήσει και ο 63χρονος Abu Tahseen είναι η ζωντανή απόδειξη.

Ο Ιρακινός έχει πάρει μέρος σε πέντε πολέμους και έχει σκοτώσει πολλά μέλη του ISIS με το όπλο του. Έχει πολεμήσει στον πόλεμο Yon Kippur, στην εισβολή στο Κουβέιτ, στον πόλεμο του Κόλπου, στον πόλεμο ανάμεσα στο Ιράν και στο Ιράκ και τώρα είναι αποφασισμένος να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό κράτος.

Μην σας ξεγελάει η ηλικία του. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει αυτόν τον πολεμιστή και από ότι φαίνεται είναι αποφασισμένος να εξαφανίσει τον ISIS.

1

“Είμαι ήρεμος. Το μυαλό μου είναι ήσυχο. Την προηγούμενη φορά μου έδωσαν έναν μήνα άδεια και 12 μέρες μετά επέστρεψα”, αναφέρει ο Tahseen σε ένα βίντεο από το Sky99.DK.

2

Ο Tahseen έχει χριστεί ασημένιος ελεύθερος σκοπευτής. Άρχισε να πολεμάει με την πολιτοφυλακή Shia στο Ιράκ τον προηγούμενο Μάιο για να προστατεύσει την πατρίδα του. Ισχυρίζεται, ότι μέχρι τώρα, δηλαδή σε λιγότερο από έναν χρόνο, έχει σκοτώσει 173 μέλη του ISIS. Εντυπωσιακό!

3

Στο παρακάτω βίντεο ο Tahseen μιλάει για τα θύματά του. Περιγράφει, ότι πρώτα σπρώχνει τα θύματά του ένα μέτρο πίσω πριν τα σκοτώσει. Επίσης, είναι περήφανος για το γεγονός, ότι οι στρατιώτες του ISIS διστάζουν να κάνουν επιδρομή στην περιοχή που προστατεύει. “Βλέπεις την περιοχή εκεί πέρα; Σου εγγυώμαι, ότι κανένας δεν θα εισβάλει”, αναφέρει.

Ο ηλικιωμένος ελεύθερος σκοπευτής ανήκει σε μια ομάδα εθελοντών πολεμιστών, πολλοί από τους οποίους έχουν πολεμήσει ενάντια στον ISIS στην Συρία. Κάποια από τα μέλη αυτής της ομάδας έφυγαν για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, ειδικά όταν ο ISIS έφτιαξε βάση στο Ιράκ.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε τον πολεμιστή εν ώρα δράσης. Δείτε πως ενεργεί: ετοιμάζει το όπλο του, κοιτάζει το πεδίο δράσης του και παρατηρεί το θύμα του μέχρι να σιγουρευτεί, ότι το έχει εξουδετερώσει.

Δείτε το βίντεο:

 

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News