Αυτός είναι ο φθηνότερος τρόπος για να φτιάξετε μια πισίνα στην αυλή σας.

8 Δεκεμβρίου, 2016 12:07 ΜΜ
More videos

Ποιος δεν θέλει μια πισίνα στην πίσω αυλή; Είναι υπέροχο να μπορεί κανείς να κάνει μια δροσιστική βουτιά όποτε θέλει ή να κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα με τους φίλους του. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι τα χρήματα για να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν μια πισίνα ή τουλάχιστον την παραδοσιακή εκδοχή της όπως την γνωρίζουμε.

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να αποκτήσετε και εσείς μια πισίνα λιγότερο συνηθισμένη από αυτές που ξέρετε.

Ο Τόρμπεν Χέδερ ήθελε τόσο πολύ να αποκτήσει πισίνα που αποφάσισε να φτιάξει μια από παλέτες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως ακριβώς την δημιούργησε.

Τοποθέτησε ένα βαρύ μουσαμά στο έδαφος για να συγκρατήσει το νερό. Έβαλε σε κύκλο μερικές παλέτες μεγάλου μεγέθους για να σχηματίσει ένα τοίχο.

Torben Heather

Τις στερέωσε καρφώνοντας επιπλέον σανίδες στην κορυφή τους. Τοποθέτησε ιμάντες για συγκράτηση βαρύ φορτίου γύρω από όλη τη δομή ώστε να τους παρέχει υποστήριξη.

Torben Heather

Κάλυψε το εσωτερικό με πετσέτες, κουβέρτες και σεντόνια χρησιμοποιώντας συρραπτικό για να τα στερεώσει.

Torben Heather

Ως επένδυση της πισίνας, χρησιμοποίησε ένα μεγάλο μουσαμά. Τον τοποθέτησε στο πλαίσιο της πισίνας και τον στερέωσε για να μείνει εκεί μόνιμα.

Torben Heather

Για καλύτερη εμφάνιση, μπορείτε να τοποθετήσετε μπαμπού ώστε να καλύψουν εξωτερικά το πλαίσιο με τις παλέτες.

Torben Heather

Για να δημιουργήσετε κάτι παρόμοιο θα χρειαστείτε απλά 9 ξύλινες παλέτες και δημιουργικότητα.

Torben Heather

Έτοιμο. Πλέον μπορείτε να έχετε μια όμορφη πισίνα στην αυλή σας. Το σημαντικότερο είναι πως κατασκευάζεται με αρκετά μικρό κόστος.

Torben Heather