Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
διάφοραAφιέρωσε την ζωή του στο να θάβει μωρά εκτρώσεων και σώζει εκατοντάδες...

Aφιέρωσε την ζωή του στο να θάβει μωρά εκτρώσεων και σώζει εκατοντάδες εδώ και 15 χρόνια.

O Tong Phuoc Phuc, εργολάβος από το Βιετνάμ, έγινε αγγελιοφόρος θαυμάτων κατά λάθος. Το 2001, συνόδευε την γυναίκα του στο νοσοκομείο. Ενώ βρισκόταν στην αίθουσα αναμονής, παρατήρησε, ότι πολλές έγκυες γυναίκες πήγαιναν σε ένα άλλο δωμάτιο. Όταν οι γυναίκες έβγαιναν από αυτό το δωμάτιο, δεν ήταν πια έγκυες, αλλά δεν κουβαλούσαν τα μωρά τους στα χέρια τους.

Ο Tong τρομοκρατήθηκε, όταν συνειδητοποίησε, ότι οι γυναίκες αυτές είχαν υποβληθεί σε έκτρωση. Ωστόσο, δεν κατέκρινε αυτές τις γυναίκες, γιατί γνώριζε ότι είχαν πάρει αυτή την απόφαση, λόγω της απελπιστικής τους κατάστασης.

Ωστόσο, ο Tong δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται τα μωρά των εκτρώσεων. Έτσι, ζήτησε από τις Αρχές του Βιετνάμ να του επιτρέπουν να θάβει αυτά τα μωρά. Ευτυχώς, το αίτημά του αυτό έγινε δεκτό.

Ο Tong Phuoc Phuc ήθελε να δώσει στα αγέννητα μωρά μια αξιοπρεπή ταφή.

1

Tống Phước Phúc

Ο Tong διάλεξε μια τοποθεσία στην κορυφή του βουνού Hon Thom κοντά στην πόλη Nha Trang ως τελευταία κατοικία των αγέννητων μωρών. Χρησιμοποίησε τις πενιχρές αποταμιεύσεις για να φτιάξει αυτό το μέρος. Μέσα σε 15 χρόνια, ο Tong έχει θάψει πάνω από 10.000 αγέννητα μωρά.

Το νεκροταφείο των αγέννητων μωρών.

2

Tống Phước Phúc

Παρά το γεγονός, ότι το μέρος αυτό είναι γεμάτο θλίψη, αποτίει έναν φόρο τιμής στην μνήμη των αγέννητων μωρών. Ο Tong ελπίζει, ότι αυτοί που επισκέπτονται το νεκροταφείο θα μάθουν να εκτιμούν περισσότερο την ζωή.

Περίπου, 10.000 αγέννητα μωρά είναι θαμμένα στο νεκροταφείο.

3

Zing

Καθώς, το νεκροταφείο του Tong λάμβανε συνεχώς περισσότερη αναγνωρισιμότητα, όλο και περισσότερες γυναίκες απευθύνονταν σε εκείνον για να ζητήσουν την βοήθειά του. Στην αρχή, εκείνος και η οικογένειά του δίσταζε να υιοθετήσει άλλα παιδιά, καθώς ανησυχούσαν αν θα μπορούσαν να τους παρέχουν όσα χρειάζονταν.

Ο Tong έχει υιοθετήσει εγκαταλελειμμένα και ορφανά παιδιά.

4

Infonet.vn

O Tong Phuoc Phuc έγινε ο πατέρας παιδιών που τον είχαν ανάγκη.

5

Tống Phước Phúc

Με την βοήθεια και άλλων ευαισθητοποιημένων ανθρώπων, ο Tong έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Μέχρι σήμερα έχει υπό την προστασία του 100 παιδιά. Έγινε ο πατέρας που όλα αυτά τα παιδιά χρειάζονταν.

6

Tống Phước Phúc

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Τα πιο σημαντικά