Αυτοκίνητα διαλύονται όταν περνούν πάνω από 100 σαμαράκια με κανονική ταχύτητα

29 Οκτωβρίου, 2017 5:45 ΜΜ
More videos

Αν έχετε ελεύθερο χρόνο, τότε πρέπει να τον αφιερώσετε στο Destruction Nation. Το κανάλι στο YouTube δημοσιεύει βίντεο από παιχνίδια προσομοίωσης οχημάτων και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά ικανοποιητικά.

Το παιχνίδι είναι το BeamNG, ένας ρεαλιστικός προσομοιωτής οδήγησης, που προσελκύει παίκτες που απολαμβάνουν τα πράγματα με δημιουργικούς τρόπους. Το παιχνίδι είναι τόσο καλό, επειδή οι σχεδιαστές έχουν κάνει την μαλακή σωματική φυσική προτεραιότητα. Τα τρακαρίσματα είναι βίαια, ναι, αλλά είναι επίσης ρεαλιστικά και για αυτό κάνουν το παιχνίδι τόσο καλό.

Το BeamNG είναι μια ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα που συνεχώς αναπτύσσεται χάρη στην αμείλικτη σχεδιαστική ομάδα και την αφοσιωμένη κοινότητα. Ο διαδικτυακός τόπος περιγράφει την αφοσίωση του παιχνιδιού στον ρεαλισμό: “Η κύρια μας εστίαση είναι στο πώς κινούνται τα πράγματα παρά το πώς φαίνονται τα πράγματα στην οθόνη.” Για να το επιτύχουμε, σχεδιάζουμε τον κινητήρα και τα αντίστοιχα στοιχεία, ώστε να είμαστε ανεξάρτητοι από την υποκείμενη μηχανή παιχνιδιών και το λειτουργικό σύστημα. ”

Μέσα στο παιχνίδι, μπορείτε να επιλέξετε μια τεράστια γκάμα οχημάτων από σπορ μέχρι πολυτελή οχήματα και να κάνετε οτιδήποτε μαζί τους.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[interestingengineering]