Αυτό το ζευγάρι παντρεύτηκε με παρουσία περισσότερων από 1.000 γατών.

11 Αυγούστου, 2016 3:18 ΜΜ
More videos

Όταν ο Dominic Husson και η Louise Veronneau από το Κεμπέκ του Καναδά πρωτογνωρίστηκαν ανακάλυψαν μια αμοιβαία αγάπη για τα ζώα. «Αυτά είναι τα βασικά της σχέσεις μας, η αγάπη μας για τα ζώα» εξηγεί η Louise ενώ ο Dominic δηλώνει: «Αυτό δείχνει πως είναι ένα υπέροχο άτομο και αυτός είναι ο λόγος που θέλησα να την παντρευτώ.»

Η Louise επισκέφτηκε το Σπίτι της Γάτας στο Κινγκ της Καλιφόρνια το 2012 και εκτίμησε το ότι το καταφύγιο δεν διαθέτει κλουβιά και έχει συμπονετικό ήθος: καμία γάτα δεν μένει κλεισμένη και είναι ελεύθερες να περιφέρονται. Πάντα έτρεφε ένα όνειρο επιστροφής σε εκείνο το μέρος με τον μελλοντικό της σύζυγο.

Το χαρούμενο ζευγάρι αποφάσισε πως θέλει να ανταλλάξει όρκους δέσμευσης μεταξύ του σε αυτό το καταφύγιο. Το θεώρησε ιδανικό μέρος για δέσμευση μπροστά σε περισσότερες από 1.000 γάτες που διασώθηκαν.

Αντί να ανησυχήσουν για το που να βάλουν τους μακρινούς συγγενείς, ο Dominic και η Louise επέλεξαν να περάσουν την ημέρα τους στην στοργική παρέα των πολλών γατών που παρακολουθούσαν και νιαούριζαν κατά τη διάρκεια της τελετής.

Η γυναίκα που ανέλαβε να τους παντρέψει ήταν η ιδρυτής του καταφυγίου, η Lynea Lattanzio που συγκινήθηκε από την ιστορία τους. Μπήκε μάλιστα σε κόπο να χειροτονηθεί για να τους παντρέψει προσωπικά.

Το Σπίτι της Γάτας στο Κινγκς της Καλιφόρνια είναι το μεγαλύτερο ενεργό καταφύγιο και κέντρο υιοθεσίας. Παρέχει στις γάτες ένα ευχάριστο και υγιές περιβάλλον. Για να βρείτε περισσότερα για την δράση του που βασίζεται εξ ολοκλήρου σε δημόσιες δωρεές, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα τους.

Μπορεί ο γάμος του Dominic και της Louise να ήταν ο πρώτος που έγινε εκεί αλλά σίγουρα δεν θα είναι και ο τελευταίος.

Δείτε το χαρούμενο ζευγάρι στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο facebook: