Αυτό το ξυπνητήρι – χαλάκι δεν θα σταματήσει να χτυπάει εάν δεν σηκωθείτε από το κρεβάτι!

23 Ιανουαρίου, 20161:11 ΜΜ

Oι κατασκευαστές έχουν προβλέψει ότι για να κλείσει το ξυπνητήρι-χαλάκι πρέπει οι αισθητήρες του να ανιχνεύσουν την πίεση από το βάρος του ανθρώπινου σώματος για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα.

Το ξυπνητήρι είναι ίσως από τα πιο μισητά – αν και απαραίτητα – αντικείμενα σε κάθε νοικοκυριό. Γι’ αυτό και όλοι έχουν να διηγηθούν τουλάχιστον μια ιστορία που ξεκινάει με τη φράση «δεν άκουσα το ξυπνητήρι…» πίσω από την οποία κρύβεται η φράση «άκουσα το ξυπνητήρι αλλά το έκλεισα».

Το Ruggie, όμως, εγγυάται ότι σίγουρα θα σηκωθείτε – θέλετε, δεν θέλετε – από το κρεβάτι. Γιατί; Γιατί για να απενεργοποιηθεί πρέπει να σηκωθείτε όρθιοι και να πατήσετε επάνω του.

Και για όσους σκέφτονται ότι «σιγά μωρέ, θα το ακουμπήσω με το πόδι και θα κλείσει» οι κατασκευαστές έχουν προβλέψει ότι για να κλείσει πρέπει οι αισθητήρες του να ανιχνεύσουν την πίεση από το βάρος του ανθρώπινου σώματος για τουλάχιστον 3 δευτερόλεπτα.

Για να «ελαφρύνουν τον πόνο», ωστόσο, έχουν προβλέψει τη σύνδεση του Ruggie με τον υπολογιστή σας προκειμένου τουλάχιστον να σας ξυπνάει με την αγαπημένη σας μουσική.

Τώρα πόσοι θα διαθέσουν 600 και πλέον δολάρια για να πάρουν αυτή τη συσκευή, αυτό μένει να φανεί από τον Σεπτέμβριο οπότε και θα κυκλοφορήσει το Ruggie.

Βρείτε το στο kickstarter.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News