Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο!

1 Μαρτίου, 201610:30 ΜΜ
More videos

Η γειτονιά που βρίσκεται αυτό το μικρό σπίτι είναι από τα πιο ευχάριστα μέρη για να ζήσει κανείς.

Βρίσκεται στις βορειοδυτικές ΗΠΑ και δεν είναι τυχαίο ότι έχει κερδίσει δυο βραβεία: Το NAHB Builders Choice Grand & Merit Awards και το AIA 2009 National Housing Award.

Η καταπράσινη φύση γύρω του το κάνει να μοιάζει παραμυθένιο!

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Η μπροστινή βεράντα είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε την υπέροχη θέα.
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο!

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Το ευρύχωρο εσωτερικό κόβει την ανάσα. Τα πολλά παράθυρα αφήνουν το φως του ήλιου να μπει άπλετο και να φωτίσει και την πιο κρυφή γωνιά.

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Στο σαλόνι υπάρχει φεγγίτης.
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Από αυτή την οπτική γωνία, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το πατάρι. Από εδώ μπορείτε να δείτε καλύτερα πόσο φωτεινό και πόσο χαρούμενο είναι το σπίτι.
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Η κουζίνα περιέχει τα πάντα!
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Είναι αδύνατον να μην έχεις καλή διάθεση τρώγοντας το φαγητό σου στη τραπεζαρία.

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Αυτή είναι η κύρια κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στον πάνω όροφο. Όπως μπορείτε να δείτε, το δωμάτιο έχει βεράντα με θέα το δάσος.
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Το μπάνιο!
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Αυτή είναι η θέα από το πατάρι. Σοβαρά, πόσο εκπληκτικές είναι αυτές οι θολωτές οροφές;
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Η σοφίτα μπορεί να χρησιμεύσει και ως γραφείο …
Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο ή και ως καθιστικό. Και κοιτάξτε: άλλος ένας φεγγίτης!

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Στον επάνω όροφο υπάρχει ένα μικρό μπάνιο, ιδανικό για τους επισκέπτες!

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο! Το μόνο που σας μένει είναι να καθίσετε αναπαυτικά, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καταπράσινο τοπίο.

Αυτό το σπίτι στην εξοχή είναι υπέροχο! Τα ταβάνια του όμως το κάνουν ακόμη καλύτερο!

Πηγή: dinfo.gr

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News