Αυτό το σπίτι είναι 111 ετών που βρίσκεται σε ένα κόλπο θα σας εντυπωσιάσει!

7 Μαρτίου, 2016 12:03 ΠΜ
More videos

Υπάρχει ένα μικρός βραχώδες νησί με το όνομα Rhode στον κόλπο Narragansett. Θα μπορούσε να είναι αδιάφορο αλλά αντιθέτως χτίστηκε εκεί ένα σπίτι το 1905 και έλαβε το όνομα «Clingstone».

Με την άδεια του φωτογράφου Eric Jacobs από τη Βοστώνη, δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες αυτού του σπιτιού. Τώρα χαλαρώστε, δείτε τες και φανταστείτε τον εαυτό σας σε αυτό το νησί με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό.

Το 1961, ο αρχιτέκτονας Henry Wood από τη Βοστώνη, αγόρασε αυτό το ασυνήθιστο σπίτι προς 3.600 δολάρια ενώ πριν την αγορά του ήταν άδειο για 20 χρόνια.

Το σπίτι σχεδιάστηκε από τον χρηματιστή J.S. Lovering Wharton σε συνεργασία με τον σχεδιαστή William Trost Richards στα τέλη του 1800. Ο Wharton θέλησε να ζήσει μακριά από την πόλη οπου τίποτα δεν θα μπορούσε να τον αποσπάσει.

Ένα από τα πιο δελεαστικά χαρακτηριστικά του σπιτιού είναι ο αριθμός των παραθύρων του μιας και διαθέτει 65!

Η κατασκευή του τελείωσε το 1905 και το κόστος άγγιξε τα 36.982 δολάρια.

Ο Henry Woods έχει τη φωτογραφία από το σχεδιασμό του σπιτιού μαζί με διάφορα άρθρα εφημερίδων για το Clingstone.

Διαθέτει 10 δωμάτια, το καθένα εκ των οποίων υπερηφανεύεται για την καταπληκτική του θέα.

Η τραπεζαρία είναι σχεδιασμένη για 14 άτομα.

Τα μέλη της οικογένειας χρησιμοποιούν καγιάκ και βάρκες για να πάνε στην πόλη.

Το Clingstone είναι σε άψογη κατάσταση χάρης στην αγάπη και τη σκληρή δουλειά όλων των μελλών της οικογένειας Wood και των κοντινών τους φίλων.

Η θέα του ωκεανού, το αεράκι και η βραχώδες ακτή δίνει μια ιδιαίτερη γοητεία στο σπίτι ενώ οι κάτοικοί του ξεχνούν τους θορυβώδες δρόμους της πόλης και ερωτεύονται την ηρεμία και την γαλήνη αυτού του μέρους.

Πηγή: NYTimes