Αυτό το σπιτάκι μοιάζει με ένα βουνό από άχρηστα πράγματα. Το εσωτερικό του όμως είναι εκπληκτικό!

3 Ιουνίου, 2015 2:42 ΜΜ
More videos

Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν φανταστικά σπίτια. Τεράστια αρχοντικά, κάστρα και πύργοι που το κάθε ένα είναι ξεχωριστό με το δικό του τρόπο.

Το μέγεθος όμως είναι υποκειμενικό. Όταν δείτε το παρακάτω μικρό σπίτι θα συμφωνήσετε πως η ομορφιά του σε συνδυασμό με τη φύση είναι απλώς μοναδική και σπάνια.

Κρυμμένο στα καταπράσινα βουνά της Νορβηγίας και περιτριγυρισμένο από τη φύση μπορεί να μοιάζει ψεύτικο, αλλά πραγματικά υπάρχει και είναι σαν να βγήκε από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Είτε ψάχνεται για ένα μοναδικό μέρος να αποδράσετε, είτε ένα ιδιωτικό καταφύγιο στα βουνά, αυτό το σπίτι είναι ιδανικό.

Δείτε τις καταπληκτικές φωτογραφίες που ακολουθούν.

Τοποθετημένο στα καταπράσινα βουνά της Νορβηγίας, ανάμεσα στο Όσλο και το Μπέργκεν βρίσκεται ένα πανέμορφο σπίτι.

Μπορεί να μη μοιάζει αρκετά ιδιαίτερο με την πρώτη ματιά αλλά το εσωτερικό του είναι ονειρικό.

Ο κόσμος το αποκαλεί «Hobbit Hut» γιατί μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι και αποτελεί υπέροχο μέρος για μια απόδραση στη φύση.

Τριγύρω, υπάρχουν πολλά εθνικά πάρκα, ιαματικά λουτρά και χιονοδρομικά κέντρα αλλά σίγουρα είναι δύσκολο να αφήσει κανείς αυτό το άνετο και ζεστό σπίτι για κάτι άλλο.

Τους χειμερινούς μήνες, τα θερμαινόμενα πατώματα κρατούν το χώρο ζεστό ενώ την άνοιξη και το καλοκαίρι τα βουνά γεμίζουν με πράσινο δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Φανταστείτε να κοιμάστε σε αυτό το άνετο και λαξευμένο με το χέρι κρεβάτι, σε μαλακά σεντόνια και γούνες.

Σίγουρα μπορεί κανείς να το απολαύσει καλύτερα τους χειμερινούς μήνες που το μέρος είναι χιονισμένο και μοιάζει ειδυλλιακό.

Όταν λιώνουν τα χιόνια, η φύση ανθίζει παντού, ακόμη και πάνω στη στέγη της καμπίνας. Δεν θα είναι δύσκολο να απολαύσει κανείς την φύση σε αυτό το μέρος.

Η κατοικία μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένη για τα Hobbits του παραμυθιού αλλά εδώ και πολλά χρόνια το επισκέπτονται άνθρωποι από όλο τον κόσμο για να θαυμάσουν την ομορφιά και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

Πηγή: Airbnb

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: