Αυτό το νέο σύστημα γεμίσματος ενός ποτηρίου μπύρας είναι όντως απίστευτο!

17 Ιανουαρίου, 2016 5:57 ΜΜ
More videos

Η μέχρι σήμερα γνωστή μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και αιώνες φαίνεται ότι τίθεται εν αμφιβόλω από μία νέα εφεύρεση η οποία γεμίζει την μπύρα όχι από επάνω αλλά από τον… πάτο του ποτηριού.

Για τους φανατικούς της μπύρας, το γέμισμα του ποτηριού και η εικόνα του σχηματισμού του αφρού από τον κλασικό μηχανισμό που εφαρμόζεται εδώ και δεκαετίες είναι μέρος της ιεροτελεστίας της απόλαυσης αυτού του τόσο δημοφιλούς ποτού.

Όμως σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια των ΗΠΑ, στο Fat Irish Bar & Grill στο Brookings του Oregon έκανε την εμφάνισή της μία νέα μέθοδος γεμίσματος του ποτηριού με μπύρα. Μία ανατρεπτική μέθοδος για να ακριβολογούμε, καθώς όπως φαίνεται και από το βίντεο, το ποτήρι δεν γεμίζει από πάνω προς τα κάτω, αλλά αντίθετα.

Χάρη στην ειδική κατασκευή των ποτηριών, ο πάτος τους είναι αναδιπλούμενος και έτσι μπορούν να γεμίζουν τοποθετώντας τα κάθετα επάνω στις ειδικές κάνουλες.

Στο βίντεο παρακολουθούμε την διαδικασία, η οποία μπορεί να μην έχει την χάρη της κλασικής μεθόδου, είναι όμως εξίσου απλή και πιθανόν πιο αποτελεσματική στο να εξασφαλίζει το σωστό γέμισμα της μπύρας χωρίς να χάνει την γεύση της.

Σε αυτό που βολεύει πάντως είναι ότι επιτρέπει στον μπάρμπαν να γεμίζει πολλά ποτήρια μαζί, χωρίς να ασχολείται ο ίδιος, καθώς όλα  γίνονται αυτόματα.

Σε κάθε περίπτωση, η νέα αυτή μέθοδος εντυπωσιάζει τους φανατικούς της μπύρας, η οποία και στην χώρα μας έχει αρκετούς φίλους. Τώρα αν θα υπερισχύσει της κλασικής μεθόδου αυτό μένει να αποδειχτεί.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: