Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
μωράκιαΑυτό το μωράκι γεννήθηκε 5,5 μηνών τώρα όμως μετά από 1 χρόνο...

Αυτό το μωράκι γεννήθηκε 5,5 μηνών τώρα όμως μετά από 1 χρόνο πάει σπίτι του υγιέστατο!

Όταν γεννήθηκε ο Trevor Frolek, τον Αύγουστο του 2014, τα ποδαράκια του ήταν τόσο μικρά που χωρούσαν άνετα στη βέρα του πατέρα του, Bo Frolek.

Αυτό το γλυκό αγόpι δεν ξεκίνησε πολύ καλά το ταξίδι του στη ζωή, κάπως όμως κατάφερε να επιβιώσει και πλέον έχει μπει στη ροή της «φυσιολογικής» καθημερινότητας.

1438327450 799bad5a3b514f096e69bbc4a7896cd9

Γεννήθηκε υπερβολικά πρόωρα – στις 23 εβδομάδες κύησης -, ζύγιζε σχεδόν μισό κιλό και προφανώς αμέσως τον έβαλαν σε θερμοκοιτίδα με μηχανική υποστήριξη, ενώ έπρεπε να υποβληθεί και σε επεμβάσεις στην καρδιά και τα μάτια του.

TODAY

Σχεδόν μετά από έναν ολόκληρο χρόνο στο νοσοκομείο, στις 24 Ιουλίου 2015, έγινε το θαύμα! Ο Trevor κατάφερε επιτέλους να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και ήταν έτοιμος να γυρίσει σπίτι με τους γονείς του!

Facebook

Η μητέρα του, Becky, έγραψε στο Facebook: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και τις προσευχές σας. Ήταν όντως ένα δύσκολο ταξίδι, αλλά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που πλέον ο Trevor είναι σπίτι μαζί μας. Όσο και να συμπαθούμε την ομάδα του NICU, μας ευχαριστεί το γεγονός ότι πλέον δεν πρέπει να τους συναντάμε κάθε Σ/Κ. Ο μικρός μοιάζει να προσαρμόζεται μια χαρά και το ίδιο κι εμείς!»

Facebook

Δείτε το βίντεο

via

Τα πιο σημαντικά