Αυτό το μυστηριώδες άλσος έχει καμπυλωτά δέντρα!

13 Νοεμβρίου, 20157:19 ΜΜ

Υπάρχει ένα μικρό άλσος με πεύκα στη Δυτική Πομερανία της Πολωνίας, το οποίο έχει γίνει διάσημο λόγω του γεγονότος πως και τα 400 δέντρα που υπάρχουν εκεί έχουν μια περίεργη καμπύλη στη βάση τους.

Τα δέντρα φυτεύτηκαν περίπου το 1930 οπού ήταν παλαιότερα η Γερμανία και έχουν μια κλίση 90 μοιρών αμέσως μετά την έξοδό τους από το έδαφος. Πριν υψωθούν κατακόρυφα, υπάρχει μια χαριτωμένη καμπύλη. Την παράξενη ομορφιά τους απαθανάτισε ο Kilian Schonberger.

Κανείς δεν ξέρει πως και γιατί τα δέντρα είναι λυγισμένα αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν πως πρόκειται για μια εσκεμμένη μηχανική διαδικασία. Τα δέντρα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έπιπλα και άλλες εφαρμογές εφόσον έχουν κιόλας μια σημαντική καμπύλη. Κάποιοι άλλοι υποθέτουν πως αυτό το αρκετά περίεργο και σπάνιο φαινόμενο θα μπορούσε να έχει δημιουργηθεί από μια σφοδρή χιονόπτωση.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μαγευτικό άλσος παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες kilianschoenberger.de | Facebook | Instagram | Behance (h/t: colossal)

crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-3 crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-9 crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-7 crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-4 crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-2 crooked-forest-krzywy-las-kilian-schonberger-poland-6

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News