Αυτό το μεγάλο, πολυτελές τροχόσπιτο μπορεί να ταξιδέψει σε στεριά και στο νερό!

14 Απριλίου, 2016 2:33 ΜΜ
More videos

Τα οχήματα αναψυχής ή αλλιώς RV (Recreational Vehicles) είναι τέλεια για οικογένειες ή μόνα άτομα που επιλέγουν την άνεση ενός σπιτιού καθώς ταξιδεύουν.

Αυτό το ασυνήθιστο RV, ωστόσο, μπορεί να διασχίσει αποστάσεις στη στεριά αλλά και να κινηθεί σε λίμνες και ποτάμια.

Το Terra Wind είναι ένα πολυτελές αμφίβιο μηχανοκίνητο λεωφορείο, που σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, «είναι τόσο άνετο στη λίμνη όσο είναι και στη στεριά».

Το RV μπορεί να κινηθεί με 128,70 χιλιόμετρα την ώρα στο έδαφος ενώ ξεπερνά τους 7 κόμβους (12,96 χιλιόμετρα ανά ώρα) σε γλυκά νερά.

Σύμφωνα με το εκπληκτικό βίντεο των 8 λεπτών που θα δείτε παρακάτω, το να κυβερνήσετε το RV ως γιοτ είναι απλό. Από τη στεριά, όλα όσα πρέπει να κάνει ο οδηγός είναι να συνεχίσει να κινείτε προς το νερό μέχρι οι ρόδες να βρεθούν από τη ράμπα, στο νερό. Η μετάβαση από τη στεριά γίνεται μέσω ουδέτερης θέσεις όπως και το αντίθετο, από το νερό στη στεριά. Το RV μπορεί να κατευθυνθεί μέσω joystick όταν είναι στο νερό.

Το Terra Wind εκτιμάται στο ποσό των 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά αξίζει κάθε λεπτό. Αν νομίζετε πως είναι υπέροχο από έξω, περιμένετε μέχρι αν δείτε το εσωτερικό του.

Απολαύστε το στο παρακάτω βίντεο.

Ακολουθήστε μας στο facebook: