Αυτό το κερί σε σχήμα αυγού “εκκολάπτεται” όσο καίγεται!

Δεκέμβριος 16, 2015 6:32 ΜΜ
More videos

Κάθε χρόνο και ιδιαίτερα την περίοδο των γιορτών, υπάρχει μια τεράστια διαθεσιμότητα περίεργων, ρομαντικών, ή και αστείων αντικειμένων.  Σίγουρα δεν ταιριάζουν όλα στις προτιμήσεις των ανθρώπων αλλά πρέπει να παραδεχθεί κανείς πως υπάρχουν εξαιρετικά πρωτότυπα και πολύ δημιουργικά αντικείμενα για να διαλέξει. Έτσι είναι και αυτά τα κεριά που θα δείτε παρακάτω και διαφέρουν από τα συνηθισμένα.

Γνωρίζατε πως οι δεινόσαυροι ήταν θερμόφιλα πλάσματα, που απαιτούν ένα αναμμένο κερί ώστε να επωαστούν τα αβγά τους και έτσι να εκκολαφθούν; Όχι; Λοιπόν, αυτά τα αβγά αρπακτικών μωρών σε μορφή κεριών από το Firebox θα σας κάνουν να φανταστείτε πως είναι αληθινά.

Η τιμή τους είναι στα 45 δολάρια και είναι διαθέσιμο σε προαγγελία για να παραδοθούν το 2016. Οι διαστάσεις τους είναι περίπου 14 χ 14 χ 15.8 εκατοστά και αν είστε από τους δημιουργικούς ανθρώπους που τους αρέσουν τα ιδιαίτερα πράγματα σίγουρα αυτά τα κεριά θα σας εντυπωσιάσουν.  

Περισσότερες πληροφορίες Firebox (h/t: mentalflossmymodernmet)

hatching-dinosaur-candle-raptor-firebox-3 hatching-dinosaur-candle-raptor-firebox-2 hatching-dinosaur-candle-raptor-firebox-1 hatching-dinosaur-candle-raptor-firebox-4

Ακολουθήστε μας στο facebook: