Ένα μωρό ουρακοτάγκος ήταν κλειδωμένο για πολύ καιρό. Αυτό που έκανε όμως μια νοσοκόμα αξίζει πολλά μπράβο.

27 Μαΐου, 2015 2:41 ΜΜ
More videos

Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς  πώς μπορεί να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι – τέρατα που επίτηδες κάνουν κακό σε αθώα ζώα.

Αυτό το μωρό Ουρακοτάγκος, παλεύει ακόμη για την ζωή του μετά από την βάναυση μεταχείρισή του από ανθρώπους. Το μικρό αγγελούδι είναι 10 μηνών αλλά όλους αυτούς τους μήνες ήταν κλειδωμένο σε ένα κοτέτσι. Του έδιναν να πίνει μόνο γάλα συμπυκνωμένο πράγμα που του έχει αφήσει σοβαρή δυσμορφία στα κόκκαλά του.

Διασώθηκε από βρετανική φιλοζωική εταιρία που λειτουργεί στην Βόρνεο της Ινδονησίας. Εκεί οι διασώστες το εντόπισαν στα πρόθυρα θανάτου. Ίσως να μην ζούσε για πολύ ακόμη.

Τώρα ο μικροσκοπικός άγγελος είναι υπό την συνεχή παρακολούθηση των Βρετανών κτηνιάτρων αλλά το μέλλον του είναι αβέβαιο.  ‘Είναι ένα πολύ δυνατό μωρό όμως και θα τα καταφέρει’ , είπαν οι σωτήρες του.

Δείτε τις εικόνες από αυτήν την σπαραχτική ιστορία και το βίντεο παρακάτω.

Αυτός ο μικρός Ουρακοτάγκος παλεύει να ζήσει αφού πέρασε όλη του την ζωή παγιδευμένο σε ένα κλουβί, στην Βόρνεο της Ινδονησίας.

Όταν το βρήκαν οι διασώστες από το καταφύγιο ζώων, ο μικρός ‘Budi’ ήταν έτοιμος να πεθάνει αφού τρεφόταν μόνο με συμπυκνωμένο γάλα που δεν είχε καμιά θρεπτική αξία.

Στο βίντεο παρακάτω το μικροσκοπικό αγγελούδι κλαίει από τους πόνους που του προκαλούν οι δυσμορφίες στα μέλη του σώματός του και τα κόκαλα.

Το στερημένο από μητέρα μωρό, το φροντίζουν οι κτηνίατροι που κάνουν ότι μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο και να τον κρατήσουν στην ζωή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

International Animal Rescue
Ακολουθήστε μας στο facebook: