Αυτό το γιγάντιο αεροσκάφος “φάλαινα” μπορεί να μεταφέρει άλλα αεροπλάνα

Ιούλιος 10, 2016 9:47 ΜΜ
More videos

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μεταφέρονται τα αεροπλάνα;

Το Airbus Beluga, γνωστό και ως A300-600ST Super Transporter είναι τόσο μεγάλο που έχει την δυνατότητα να μεταφέρει άλλα αεροσκάφη ή μεγάλα κομμάτια αεροσκαφών σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη! Αρκεί βέβαια να υπάρχει διάδρομος προσγείωσης που να μπορεί να το υποστηρίξει!

Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε μείνει με ανοιχτό το στόμα. Αυτό το αεροσκάφος – που παραδόξως μοιάζει με φάλαινα – είναι ένας αφανής ήρωας!

gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-11 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-10 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-9 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-8 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-7 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-6 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-5 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-4 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-3 gigantio-aeroskafos-pou-xrisimopoieitai-gia-na-metaferei-alla-aeroplana-2

Ακολουθήστε μας στο facebook: