Αυτό το χειροποίητο κλιματιστικό είναι ιδανικό για να δροσίζεστε το καλοκαίρι.

22 Απριλίου, 2016 1:26 ΜΜ
More videos

Βαρεθήκατε την υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι; Αν ναι, υπάρχει ένας υπέροχος και ανέξοδος τρόπος για να δροσιστείτε.

Πριν από 2 χρόνια, ο χρήστης του YouTube, desertsun02, δημοσίευσε στο προσωπικό του κανάλι ένα βίντεο, στο οποίο δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ένα κλιματιστικό, χρησιμοποιώντας μόνο ένα δοχείο ψύξης και μερικά ακόμη απλά υλικά. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να δροσίζεστε, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Το βίντεο συνεχίζει να έχει προβολές και μέχρι σήμερα έχει φτάσει τις 5.765.931 προβολές.

Ο χρήστης του YouTube, desertsun02, έφτιαξε μόνος του ένα υπέροχο κλιματιστικό, χρησιμοποιώντας ένα παλιό δοχείο ψύξης.

1

Αυτό το μοναδικό κλιματιστικό είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή του και απροσδόκητα αποτελεσματικό. Σύμφωνα με την περιγραφή στο βίντεο, “αυτό το χειροποίητο κλιματιστικό παράγει πολύ κρύο αέρα.”

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι: έναν μικρό ανεμιστήρα, πάγο, σωλήνες από PVC και φελιζόλ. Αν έχετε ένα μικρό ηλιακό πάνελ, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και αυτό, αλλά είναι προαιρετικό.

Δείτε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω:

Το σπιτικό κλιματιστικό τροφοδοτείται με ενέργεια από ένα ηλιακό πάνελ, μια μπαταρία ή ένα αυτοκίνητο.

2

Σύμφωνα με τον desertsun02, υπάρχουν 3 τρόποι για να τροφοδοτήσουμε ένα σπιτικό κλιματιστικό, συνδέοντάς το με το ηλιακό πάνελ, μια μπαταρία ή ένα αυτοκίνητο με μια πρίζα 12V. Επίσης, ο desertsun02 είπε, ότι το μπλοκ πάγου διήρκεσε 5 ώρες, αλλά ένα μεγαλύτερο μπλοκ θα μπορούσε να διαρκέσει έως και 10 ώρες.

Ακολουθήστε μας στο facebook: