Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
αξιολάτρευταΑυτό το χαριτωμένο κατοικίδιο σας μοιάζει με αλεπού; Και όμως, δεν είναι!

Αυτό το χαριτωμένο κατοικίδιο σας μοιάζει με αλεπού; Και όμως, δεν είναι!

Ονομάζεται Mya και όχι, δεν είναι αλεπού! Είναι μια διασταύρωση Χάσκι και Πομεράνιαν. Είναι ένα Πόμσκι και θα μπορούσε απλά να είναι ο πιο χαριτωμένος σκύλος που έχουμε ποτέ δει.

Μπορεί ένα χάσκι να σέρνει έλκηθρο αλλά σίγουρα η Mya σέρνει τα πλήθη!

Μια φωτογραφία της που εμφανίστηκε πρόσφατα στο Reddit  έκανε αμέσως τους χρήστες να αγαπήσουν αυτό το πλάσμα με τα φωτεινά μπλε μάτια της και την αλεπουδίστικη εμφάνισή της. Μα, είναι φυσικό. Κοιτάξτε την!

Η Mya ζει με τον ιδιοκτήτη της  Dave Lasio στη Νότια Φλόριντα, αλλά μόνο όταν δεν ταξιδεύει στα διάφορα μέρη της Αμερικής. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις περιπέτειες της στο Instagram.
Απολαύστε την παρακάτω

fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-8 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-9 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-38 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-40 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-12 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-7 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-11 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-6 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-5 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-3 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-4 fox-dog-pomeranian-husky-mya-the-pomsky-19

InstagramΤα πιο σημαντικά