Αυτό το μπλε σπίτι σας φαίνεται παράξενο εξωτερικά; Πού να δείτε μέσα πως είναι! Απίστευτο τι έφτιαξαν!

21 Μαρτίου, 2015 12:01 ΠΜ
More videos

Μερικές φορές είναι καλό να βλέπεις τα πράγματα από άλλη άποψη. Αυτό το σπίτι στην Γερμανία χτίστηκε πραγματικά για να δώσει στους επισκέπτες του μια νέα προοπτική!

Δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 για τουριστικό σκοπό, και ονομάστηκε ‘ο κόσμος ανάποδα’.

Πραγματικά ,όχι μόνο το εξωτερικό του σπιτιού είναι ανάποδα αλλά και όλα τα έπιπλα και όλη η διακόσμηση μέσα στα δωμάτια!

Είναι σαν να είσαι μύγα στο ταβάνι! Όλα μοιάζουν συναρπαστικά αλλά και σε αποπροσανατολίζουν τρομακτικά! Μόνο η σκάλα δεν είναι ανάποδα ώστε οι επισκέπτες να μπαίνουν στο ισόγειο που βασικά είναι η σοφίτα!

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω που δείχνουν τους εργάτες να βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο σπίτι αλλά παρακολουθείστε και το βίντεο για να αισθανθείτε πώς είναι να περιπλανιέται κανείς μέσα σε αυτό!

Αν συμφωνείτε με αυτό το φανταστικό επίπεδο δημιουργικότητας και καλλιτεχνικής έμπνευσης, μοιραστείτε αυτό το σπίτι με τους φίλους σας στο Facebook!

Αυτό το συναρπαστικό σπίτι σχεδιάστηκε για μια έκθεση στην Γερμανία και χιλιάδες επισκέπτες συρρέουν για να δουν το τρελό εσωτερικό του.

updw01-600x396

Εδώ ο εργάτης τοποθετεί ένα πικγάλ στο μπάνιο. Όπως μπορείτε να δείτε όλα είναι ανάποδα και όχι, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα!

updw051-600x803

Ο ‘κόσμος ανάποδα’ είναι το επίσημο όνομα του δημιουργήματος των Πολωνών αρχιτεκτόνων Klaudiusz Golos και Sebastian Mikiciuk.

updw04-600x396

Ένα μπολ με λαχανικά για το τραπέζι!

updw08-600x396

Η λεπτομέρεια μετράει. Υπάρχουν και άλλα ανάποδα σπίτια στον κόσμο αλλά αυτό είναι ανάποδα μέσα και έξω.

updw03-600x802

Όλα είναι ανάποδα στην κουζίνα. Μόνο η σκάλα δεν είναι, για να μπορούν να ανεβαίνουν οι επισκέπτες.

updw09-600x387

Το σπίτι φτιάχτηκε με ατσάλινο σκελετό λόγω του μεγάλου βάρους της οροφής που ήταν σφηνωμένη στο έδαφος.

cartus-600x396