Αυτό το αξιολάτρευτο κουνέλι σε μέγεθος σκύλου αναζητά οικογένεια

11 Φεβρουαρίου, 2016 8:34 ΜΜ
More videos

Αυτό το τεράστιο κουνέλι έχει ήδη το μέγεθος ενός μικρού σκύλου και αναζητάει ένα σπίτι, κατά προτίμησε με τεράστια αποθήκη.

enhanced-6000-1454954222-1

O Άτλαντας, το 7 μηνών γιγαντιαίο κουνέλι είναι προς το παρόν υπό την προστασία και φροντίδα της Σκωτσέζικης οργάνωσης SPCA, ανέφερε η οργάνωση στο Δελτίο Τύπου.

Ο χαριτωμένος γίγαντας έχει ήδη το μέγεθος ενός Westie, ένα είδος τεριέ, και εξακολουθεί να μεγαλώνει, ανέφερε η  διευθύντρια Anna O’Donnell.

“Είναι ένα πολύ φιλικό κουνέλι που λατρεύει να το φροντίζουν και του αρέσουν οι αγκαλιές. Ο Άτλαντας είναι επίσης ένα περίεργο αγόρι που κάνει όλο τον κόσμο να γελάει με τον άτακτο χαρακτήρα του”, ανέφερε.

Η οργάνωση ανέλαβε την κηδεμονία του Άτλαντα, όταν τον πήγε σε εκείνους ο ιδιοκτήτης του, δηλώνοντας ανήμπορος να τον φροντίσει.

Η οργάνωση δηλώνει, ότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες του θα πρέπει να έχουν αρκετό χώρο στο σπίτι τους, για να μπορούν να στεγάσουν τις ξεχωριστές ανάγκες του Άτλαντα.

“Ο Άτλαντας χρειάζεται έναν ιδιοκτήτη που να γνωρίζει πως να τον φροντίσει σωστά. Ιδανικά χρειάζεται κάποιον που να είχε στο παρελθόν ένα κουνέλι ίδιο μέγεθος”, αναφέρει η O’Donnell.

enhanced-22706-1454954779-9

Όταν η οργάνωση ανέβασε φωτογραφίες του Άτλαντα στο Facebook χιλιάδες κόσμος εξέφρασε κατευθείαν την αγάπη του.

Τα κουνέλια γίγαντες μπορούν να φτάσουν το μέγεθος ενός μεσαίου σκύλου. Άλλο ένα κουνέλι του ίδιου είδους, o Darius έγινε θέμα στις ειδήσεις πριν από ένα χρόνο, ζυγίζοντας περίπου 23 κιλά.


Ο Άτλαντας ελπίζει να βρει σύντομα ένα σπίτι με μεγάλη αυλή!

Ακολουθήστε μας στο facebook: