Αυτό το ανάποδο ενυδρείο είναι πραγματικά εκπληκτικό!

21 Φεβρουαρίου, 2016 3:03 ΜΜ
More videos

Έχουμε δει πολλά έργα DIY (κάντο μόνος σου) αφιερωμένα σε σκύλους και γάτες αλλά είναι σπάνιο να βλέπει κανείς τέτοια projects για τα ψάρια του ώστε να νιώθουν πιο χαρούμενα, άνετα και ευχάριστα.

Το 2011, ο Γερμανός YouTuber χρήστης με το όνομα «TCHelmut» δημοσίευσε ένα βίντεο από τον απίθανο «πύργο παρατήρησης» που έφτιαξε μόνος του για τα αγαπημένα του ψάρια koi και τοποθέτησε στη μέση της λιμνούλας του κήπου του.

Κάθε μέρα, περισσότερα από 20 ψάρια koi κολυμπούν μέσα στη γυάλα. Μερικά από αυτά περνούν αρκετή ώρα στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να προσφέρουν στον θεατή μια συναρπαστική θέα.

Αντί για ένα κανονικό οριζόντιο ενυδρείο, αυτό το περιβάλλον για koi σχεδιάστηκε περισσότερο σαν ένας κατακόρυφος πύργος παρατήρησης. Η ψηλή κατασκευή είναι γεμάτη με νερό και φτιάχτηκε από γυαλί πάχους 1 εκατοστού. Μερικοί το αποκαλούν «ενυδρείο αντιβαρύτητας» ενώ κάποιοι άλλοι «απύθμενο ενυδρείο». Όπως και να χει είναι φοβερό!

Είναι συναρπαστικό να παρακολουθεί κανείς τα ψάρια να κολυμπούν στο ενυδρείο ενώ τα ίδια μοιάζουν να το απολαμβάνουν. Μην ανησυχείτε καθώς τα koi μπορούν να κολυμπούν μέσα και έξω στη γυάλα που είναι ανοιχτή στο κάτω μέρος της. Τα ψάρια τα κάνουν όλα μόνα τους.

Είναι απλά εκπληκτικό και σίγουρα πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να το έχουν στην αυλή τους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο facebook: