Αυτό το αγόρι δέχτηκε σκληρή κριτική για τα μαλλιά του άλλα ο λόγος που τα μεγάλωνε πραγματικά θα σας συγκινήσει.

4 Ιουνίου, 2015 12:30 ΜΜ
More videos

Όταν ο 8άχρονος Christian McPhilamy είδε μια διαφήμιση για το νοσοκομείο «St. Jude Children’s Research Hospital» παρατήρησε ότι πολλά παιδιά δεν ήταν μόνο άρρωστα, αλλά και χωρίς μαλλιά.

Η μητέρα του, του εξήγησε για τις χημειοθεραπείες και τις παρενέργειές τους, και τότε ο μικρός ήξερε ότι έπρεπε να κάνει κάτι. Αποφάσισε λοιπόν να μεγαλώσει πολύ τα μαλλιά του και έπειτα να τα κόψει και να τα δωρίσει σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Οι γονείς του συμφώνησαν και μετά από 2 χρόνια, τα μαλλιά του Christian, είχαν φτάσει τα 25,4 εκατοστά. Ήταν ιδανικά για να χαρίσουν πολύ χαρά σε κάποιον άλλο.

Έτσι ήταν τα μαλλιά του Christian, πριν τα κόψει.

Είναι γνωστή η φράση «Καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη.» «Όλο αυτό το διάστημα, ο γιός μου δεχόταν επικρίσεις ακόμη και εκφοβισμό» λέει σοκαρισμένη η μητέρα του αγοριού, Deeanna.

«Πολλοί άνθρωποι είχαν εχθρική συμπεριφορά απέναντί του, ακόμη και κάποιοι ενήλικες. Τον αποκαλούσαν κορίτσι και του έδωσαν λεφτά για να τα κόψει.» συμπλήρωσε.

Η ιδέα πως ένα αγόρι έχει τόσο μακριά μαλλιά τους αναστάτωνε, παρόλο που ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός. Εξαιτίας των προτύπων της κοινωνίας, δεν μπορεί ο κάθε ένας να βοηθά παιδιά με καρκίνο. Πρέπει να περιοριζόμαστε.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν έκαναν τον Christian να αποκλίνει από το σκοπό του.

Μάζεψαν τα μαλλιά του σε αλογοουρές για να είναι ευκολότερο να τα συλλέξουν.

Εδώ είναι το γλυκό αγόρι μετά το κόψιμο των μαλλιών του. Μπορεί οι επικριτές του να τον μισούν αλλά αυτό το παιδί πραγματικά βοήθησε να καλυτερέψει η ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου.

Το μπλουζάκι του μικρού είναι επίσης πολύ ωραίο.

Τα μαλλιά του Christian, είναι μαζεμένα, μέσα σε σακούλες και έτοιμα να δωριστούν.

desktop-1433344345

«Ο γιος μου έχει ψηλά το κεφάλι του και δεν ζήτησε ποτέ να τα κόψει όσα αρνητικά σχόλια κι αν άκουγε.» λέει περήφανα η μητέρα του.

Μετά το επικό κούρεμα του αιώνα, ο μικρός άλλαξε το στυλ του.

Η οικογένειά του είναι πολύ περήφανη για αυτόν. Έφτασε το στόχο του να βοηθήσει κάποιον και δεν επέτρεψε στους επικριτές του να τον αποθαρρύνουν.

Η Christine Wogg είναι η γενική διευθύντρια του οργανισμού «Children With Hair Loss» που έλαβε τα μαλλιά του Christian και ήταν εντυπωσιασμένη. «Μόνο 1 στις 50 δωρεές προέρχονται από αγόρια.» δήλωσε.

Όσον αφορά στον Christian, είναι χαρούμενος που έχει κοντά μαλλιά και πάλι αλλά είναι ακόμη πιο ευτυχισμένος που μπόρεσε να βοηθήσει ένα παιδί που είχε ανάγκη.

Δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους γιατί απλά δεν γνωρίσουμε τον λόγο των πράξεών τους.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη δωρεά μαλλιών στην ιστοσελίδα «Children With Hair Loss».