Ένα ηλιόφωτο σπίτι στην Αρκαδία με θέα τη θάλασσα εξυμνεί την ομορφιά της Ελλάδας

9 Μαΐου, 2017 2:44 ΠΜ
More videos

Υπάρχουν κάποια σπίτια που αν δεν τα ερωτευτείς στο σύνολό τους, τότε σίγουρα θα ερωτευτείς πολλά σημεία τους και θα ονειρευτείς να απολάμβανες κάποιες γωνιές του. Ένα από αυτά τα σπίτια είναι η μονοκατοικία που βρίσκεται στα Πέρα Μέλανα, στον Τυρό της Αρκαδίας.

house in pera melana-p02

Η μοντέρνα μονοκατοικία των 315 τ.μ. βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 4,5 στρ. με ελιές και αυτοφυή χλωρίδα και μοναδική θέα προς τον Αργολικό κόλπο και το Μυρτώο πέλαγος.
house in pera melana-p03O αρχιτεκτονικός της σχεδιασμός εκμεταλλεύεται στο έπακρο την υπέροχη θέα από όλα τα σημεία της κατοικίας η οποία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα.
house in pera melana-p04Όλη η πλευρά του καθιστικού προσφέρει ανεπανάληπτη θέα στην απεραντοσύνη της θάλασσας.
house in pera melana-p06Από τα μεγάλα ανοίγματα εισβάλει στον χώρο κάθε αλλαγή που σημειώνεται στην διάρκεια τόσο του 24ώρου, όσο και των εποχών.
house in pera melana-p07

Η είσοδος βρίσκεται στο 2ο επίπεδο το οποίο αποτελείται από ένα μεγάλο καθιστικό, τραπεζαρία, ένα ημι-ξεχωριστό δωμάτιο κουζίνας, wc και μία άνετη βεράντα με υπέροχη θέα προς την θάλασσα.

house in pera melana-p08
house in pera melana-p11
house in pera melana-p12

Το πρώτο επίπεδο αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια με τα δικά τους μπάνια και άμεση πρόσβαση στον κήπο, ενώ στο τρίτο επίπεδο υπάρχει ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με en suite μπάνιο και την δική του βεράντα.

house in pera melana-p13
house in pera melana-p15
house in pera melana-p17
house in pera melana-p19
house in pera melana-p21
house in pera melana-p22

Έργο: Κατοικία στα Πέρα Μέλανα
Εμβαδόν κατοικίας: 315 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου: 4,5 στρέμματα
Περιοχή: Πέρα Μέλανα, Τυρός, Αρκαδία

[designhome] [housesingreece]

Ακολουθήστε μας στο facebook: