Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
διάφοραΑξιολάτρευτη σκυλίτσα-οδηγός περιμένει να την ζωγραφίσουν στην Ντίσνεϊλαντ!

Αξιολάτρευτη σκυλίτσα-οδηγός περιμένει να την ζωγραφίσουν στην Ντίσνεϊλαντ!

Το Σαββατοκύριακο οι γονείς της 26χρονης Κέιτι ήταν στην Ντίσνεϊλαντ, όταν είδαν ένα σκύλο να περιμένει υπομονετικά σε ένα σημείο για να τον ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης.

1

Twitter: @cutiechaser_

Η Κέιτι ξετρελάθηκε με την φωτογραφία και την ανέβασε στο Twitter. Μέχρι τώρα έχει 50.000 Retweets.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c-2

Ο σκύλος ονομάζεται Yahoo και εκπαιδεύεται για να μπορέσει μια μέρα να βοηθήσει ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Προς το παρόν, μένει με μια εθελόντρια στο Σαν Μάρκο στην Καλιφόρνια.

eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf3-2

Twitter: @DillanXO

Η Yahoo είναι μέλος μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, που εκπαιδεύει σκυλιά για να βοηθήσουν ανθρώπους με ειδικές ανάγκες δωρεάν.

“Η Yahoo ζει μαζί με μια εθελόντρια, που την μεγαλώνει και την φροντίζει για ένα δυο χρόνια”, ανέφερε η Τζανίν Κονοπέλσκι, εκπρόσωπος της οργάνωσης.

Η εθελόντρια ανέφερε, ότι πήγαν την Yahoo μαζί με μια φίλη της σε ένα μέρος με “υψηλά επίπεδα περισπασμού”, αλλά θα ήταν και ένα διασκεδαστικό ταξίδι.

4

“Αυτού του είδους η κοινωνικοποίηση τους δίνει την αυτοπεποίθηση να μπορούν να πηγαίνουν σε τέτοια μέρη με τους ανθρώπους που θα βοηθούν στο μέλλον”, ανέφεραν η εθελόντρια.

Η Yahoo θα είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένη να ανοίγει την πόρτα, να κατεβάζει τον διακόπτη και να τραβάει την καρέκλα, τον Φεβρουάριο του 2017.

5

Twitter: @cutiechaser_

Η εθελόντρια που φροντίζει την Yahoo κοινοποίησε το τελικό αριστούργημα!

6

Jeanine KonopelskiΤα πιο σημαντικά