Αυτό το νεογέννητο μωρό μοιάζει με 80χρονο άντρα. Έχει ρυτίδες και τρίχες στην πλάτη.

29 Σεπτεμβρίου, 20161:35 ΜΜ

Αυτό το νεογέννητο αγόρι μοιάζει με 80χρονο άντρα, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που τον αναγκάζει να γερνάει πολύ γρήγορα.

Ο μικρός γεννήθηκε στην πόλη Μαγκούρα στο Μπαγκλαντές. Έχει ρυτίδες, συρρικνωμένο σώμα και ένα παχύ στρώμα με τρίχες στην πλάτη του.

Οι γιατροί που τον είδαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό και πιστεύουν, ότι πάσχει από προγηρία.

Αυτή η ασθένεια, η οποία επηρεάζει μόνο έναν στα 4 εκατομμύρια, συχνά εμποδίζει τα παιδιά από το να έχουν μια φυσιολογική ζωή και αναγκάζει το σώμα τους να γεράσει πολύ πιο γρήγορα από όσο θα έπρεπε.

1

Γεννημένος στην πόλη Μαγκούρα στο Μπαγκλαντές, ο μικρός έχει ρυτίδες, συρρικνωμένο σώμα και τρίχες στην πλάτη.

Ωστόσο, ο πατέρας του μικρού είναι πολύ ευτυχισμένος με την γέννηση του γιου του: “Μπορούμε μόνο να ευχαριστούμε τον Θεό για τον γιο μας. Δεν υπάρχει λόγος να είναι κάποιος στεναχωρημένος από την παρουσία του γιου μας”, ανέφερε.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

2

Οι τοπικοί γιατροί που τον εξέτασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό και πιστεύουν, ότι πρόκειται για προγηρία.

3

Γνωστό και ως Hutchinson-Gilford σύνδρομο προγηρίας, η ασθένεια επηρεάζει 1 στα 4 εκατομμύρια παιδιά και συνήθως τα εμποδίζει από το να έχουν μια φυσιολογική ζωή.

4

Η οικογένειά του είναι αισιόδοξη, ότι ο μικρός θα μεγαλώσει και θα είναι υγιής, παρά το γεγονός, ότι τα περισσότερα παιδιά που πάσχουν από αυτήν την ασθένεια ζουν περίπου μέχρι τα 13 τους χρόνια.

“Θα τον δεχτούμε για αυτό που είναι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε ένα παιδί μέσα στο σπίτι μας. Ήμασταν ήδη ευλογημένοι που είχαμε μια κόρη. Τώρα, είμαι μια τετραμελής οικογένεια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς”, δήλωσε το πατέρας του μικρού.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News