Αυτό το νέο βιντεοκλίπ δείχνει την κατάντια της εποχής των κοινωνικών δικτύων.

20 Οκτωβρίου, 2016 12:17 ΠΜ
More videos

Γροθιά στο στομάχι είναι το νέο βιντεοκλίπ του διάσημου μουσικού παράγωγου Moby, που αποτελεί ένα αιχμηρό σχόλιο για τη σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης,

mobyvid-1476722081-compressed

Moby

Στο βίντεο βλέπουμε την μετατροπή της πραγματικότητας μας σε εικονική που μας κάνει να πιστεύουμε ότι επικοινωνούμε, αν και στην πραγματικότητα έχουμε χάσει την ανθρώπινη επαφή.

1

Moby

Ο πάντα καυστικός και ωμός Moby, σε πιάνει από τους ώμους και σε ταρακουνά με το εξαιρετικό του βίντεο κλιπ για το νέο του κομμάτι με τίτλο “Are you lost in the world like me”.Το ασπρόμαυρο είναι του διάσημου Steve Cutts που έχουμε δει άπειρες φορές τα σατιρικά του σκίτσα σε άρθρα μας.

upl58072a6312d07Moby

“Πριν αρκετά χρόνια είδα ένα βίντεο του Steve Cutts κι έπαθα πλάκα. Έκανα μια έρευνα για εκείνον στο διαδίκτυο, του έστειλα αν θα ήθελε να συνεργαστούμε και δέχτηκε. Το συγκεκριμένο βιντεο κλιπ είναι από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ για τραγούδι μου”, τόνισε ο Moby. 

upl58072a6e730d7Moby

Στο κλιπ, πρωταγωνιστεί ένα μικρό αγόρι το οποίο μοιάζει χαμένο σε έναν κόσμο αποχαυνωμένο που κυριαρχεί η ηλεκτρονική τεχνολογία.