Αυτό το μικρό κοριτσάκι είχε χαθεί στα δάση της Σιβηρίας για 11 μέρες και σώθηκε από το σκυλάκι της.

11 Ιουλίου, 2016 5:28 ΜΜ
More videos

Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Νοιάζονται και αγαπούν με τον ίδιο τρόπο, που αγαπούν και οι άνθρωποι. Τα σκυλιά είναι έμπιστα και τα ένστικτά τους είναι πολύ ισχυρά.

Η 3χρονη Καρίνα Τσικίτοβα χάθηκε μέσα στο δάσος μαζί με το σκυλάκι της. Η μικρή έπαιζε μαζί με τον σκύλο της στο δάσος, αλλά όταν κατάλαβε, ότι είχε απομακρυνθεί πολύ δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο του γυρισμού.

Αγνοούνταν για 11 μέρες, κατά την διάρκεια των οποίων ο μικρός σκύλος της την βοήθησε να επιβιώσει, μένοντας μαζί της όλη την ώρα. Ο σκύλος την προστάτεψε από τους λύκους και τις αρκούδες στα δάση της Σιβηρίας.

Η Καρίνα Τσικίτοβα, 3 ετών, είχε χαθεί στα δάση της Σιβηρίας για 11 μέρες.

1

Screenshot via YouTube

Χρησιμοποιήθηκε εξελιγμένος εξοπλισμός για τον εντοπισμό της, αλλά δεν μπορούσαν να την βρουν πουθενά.

2

Screenshot via YouTube

Η κυβέρνηση βοήθησε στον εντοπισμό της Καρίνα με χρήση ραντάρ και εναέριας παρακολούθησης, αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα.

Όταν ο σκύλος διαισθάνθηκε, ότι η Καρίνα δεν ήταν καλά, προσπάθησε να βρει τον δρόμο για το χωριό για να ζητήσει βοήθεια.

Η οικογένεια της Καρίνα ήταν πολύ ανήσυχη και όταν είδαν τον σκύλο να επιστρέφει στο χωριό χωρίς την Καρίνα ανησύχησαν ακόμη περισσότερο. Ένιωσαν, ότι οι ελπίδες να την βρουν λιγόστεψαν σημαντικά. Μόλις, ο σκύλος πήγε στο χωριό και τον είδαν, έτρεξε πίσω στο δάσος σαν τους έλεγε να τον ακολουθήσουν. Τον ακολούθησαν με την ελπίδα να βρουν την μικρή Καρίνα.

Χάρη στον σκύλο, οι χωρικοί και οι στρατιώτες βρήκαν την μικρή κοπέλα, που ήταν πολύ βρώμικη, αφού κρυβόταν στα χορτάρια.

Στρατιώτες, συγχωριανοί και η οικογένεια της Καρίνα ετοιμάζονται να πάνε να την ψάξουν.

3

Screenshot via YouTube

Ευτυχώς, η Καρίνα είναι καλά και θα αναρρώσει πολύ σύντομα.

4

Screenshot via YouTube

Δεν έχει κανέναν τραύμα ή σπασμένα κόκαλα. Βέβαια, είχα πολλά τσιμπήματα από κουνούπια και το σώμα της ήταν αφυδατωμένο.

Αν και πολύ μικρή θυμόταν τι έκανε εκείνη και το κουτάβι τη για να επιβιώσουν στο δάσος. Σύμφωνα με την ίδια, έπιναν νερό από το ποτάμι και έτρωγαν μούρα για να επιβιώσουν.

Η Καρίνα βρέθηκε μετά από 11 μέρες εξονυχιστικής έρευνας.

5Screenshot via YouTube

Ο σκύλος της την έσωσε από το κρύο, τα άγρια ζώα και στο τέλος μπόρεσε να φέρει βοήθεια.

Η ηρωικός σκύλος της Καρίνα.

6

Sakha Republic Rescue Service

Το βίντεο δείχνει το πως βρήκαν τελικά την Καρίνα και πόσο δύσκολη ήταν η έρευνα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολουθήστε μας στο facebook: