Αυτό το μικρό gagdet μπορεί να θερμάνει τον χώρο σας χωρίς κόστος

10 Οκτωβρίου, 2016 9:02 ΜΜ
More videos

Ψάχνετε για έναν τρόπο να ζεστάνετε τον χώρο σας χωρίς μεγάλο κόστος; Το Egloo ισχυρίζεται πως μπορεί να θερμάνει ένα δωμάτιο με 10 λεπτά του ευρώ την ημέρα.

Αυτή η μικροσκοπική θολωτή κατασκευή χρησιμοποιεί μόνο 3-4 κεράκια ρεσώ και ζεσταίνεται μέσα σε 5 λεπτά. Πρόκειται για ιδέα του σχεδιαστή Marco Zagaria που χρηματοδοτήθηκε μέσω μιας επιτυχημένης καμπάνιας στο Indiegogo και πλέον είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Egloo, στην τσιμπημένη τιμή των 80-90 ευρώ.

Το Egloo είναι ιδανικό για χώρους μέχρι 18 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να προσφέρει θέρμανση για 5 ώρες με κάθε γέμισμα.

mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-01 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-02 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-03 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-04 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-05 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-06 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-07

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: