Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
gadgetsΑυτό το μικρό gagdet μπορεί να θερμάνει τον χώρο σας χωρίς κόστος

Αυτό το μικρό gagdet μπορεί να θερμάνει τον χώρο σας χωρίς κόστος

Ψάχνετε για έναν τρόπο να ζεστάνετε τον χώρο σας χωρίς μεγάλο κόστος; Το Egloo ισχυρίζεται πως μπορεί να θερμάνει ένα δωμάτιο με 10 λεπτά του ευρώ την ημέρα.

Αυτή η μικροσκοπική θολωτή κατασκευή χρησιμοποιεί μόνο 3-4 κεράκια ρεσώ και ζεσταίνεται μέσα σε 5 λεπτά. Πρόκειται για ιδέα του σχεδιαστή Marco Zagaria που χρηματοδοτήθηκε μέσω μιας επιτυχημένης καμπάνιας στο Indiegogo και πλέον είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Egloo, στην τσιμπημένη τιμή των 80-90 ευρώ.

Το Egloo είναι ιδανικό για χώρους μέχρι 18 τετραγωνικά μέτρα, ενώ μπορεί να προσφέρει θέρμανση για 5 ώρες με κάθε γέμισμα.

mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-01 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-02 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-03 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-04 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-05 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-06 mikro-gagdet-mporei-na-thermanei-xwro-sas-xwris-kostos-07

via

Τα πιο σημαντικά