Αυτό το μαγικό νησί έχει περισσότερα μικρά πόνυ παρά ανθρώπους.

7 Οκτωβρίου, 2016 2:47 ΜΜ
More videos

Αν είστε κουρασμένοι από όλα (ιδιαίτερα από τους ανθρώπους), και έχετε απεγνωσμένα την ανάγκη λίγης μαγείας στη ζωή σας, έχουμε τον τέλειο προορισμό για εσάς: το μικροσκοπικό νησί Foula στην Βρετανία που έχει περισσότερα μικρά πόνι παρά ανθρώπινους κατοίκους. Μοιάζει με παράδεισο, έτσι; Ωστόσο, είναι ένα πραγματικό μέρος στα ανοιχτά των ακτών της Σκοτίας. Ενώ ο πληθυσμός είναι μόλις 30 άτομα, υπάρχουν εκατοντάδες μικρά πόνι που περιμένουν την άφιξή σας.

Το Φούλα είναι μέρος των νησιών Σέτλαντ. Τα μικρά άλογα έχουν κρατηθεί εκεί από την εποχή του Χαλκού. Από εκεί κατάγονται και τώρα η φυλή είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Τα πόνι έχουν βαριά τριχώματα, κοντά πόδια, και θεωρούνται ευφυή. Μάλιστα έχουν εκπαιδευτεί ως άλογα οδηγοί να αναλάβουν τον ίδιο ρόλο με τους σκύλους-οδηγούς. Και είναι τόσο μαγικά-απίστευτα-ονειρικά χαριτωμένα, που θα αρχίσετε να αναρωτιέστε αν είστε σε ένα όνειρο.

Πριν ξεκινήσετε να πακετάρετε να ξέρετε πως θα πρέπει να μπείτε σε πλοίο ή σε αεροπλάνο ενώ οι πτήσεις αναχωρούν μόλις μερικές φορές την εβδομάδα.

Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να νοικιάσετε ένα μικρό εξοχικό σπίτι ή ένα δωμάτιο σε τοπικά μπανγκαλόου . Έπειτα, μπορείτε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας με τη βοήθεια του παλιού Νορβηγικού πολιτισμού, της εκπληκτικής θέας, της πλούσιας άγριας ζωής, των όμορφων βράχων και των πράσινων λόφων. Επίσης, μπορείτε να εξερευνήσετε την ακτογραμμή, να παρατηρήσετε τις όρκες και τα πουλιά ενώ δεν θα δείτε πολλούς ανθρώπους. Υπάρχουν μόλις 38 κάτοικοι.

Καλωσορίσατε στο μαγικό νησί Φούλα. Υπάρχει ένα πράγμα που είναι πολύ ιδιαίτερο σχετικά με αυτό…1

Jeff J Mitchell

Καθώς αυτό το όμορφο νησί με τα υπέροχα τοπία έχει μόλις 38 ανθρώπους…2

Jeff J Mitchell

…υπάρχουν περισσότερα από μαγευτικά πόνυ που περιμένουν την άφιξή σας!3

Jeff J Mitchell

Τα πόνυ Σέτλαντ είναι ένα είδος γνωστό στον κόσμο. Είναι μικρά, έξυπνα και απίστευτα γλυκά.4

Michele D’Amico

Τα συγκεκριμένα πόνυ έχουν εκπαιδευτεί ως οδηγοί για να έχουν τον ίδιο ρόλο με τα σκυλιά-οδηγούς.5

Wrinzo

Έχετε φτιάξει βαλίτσες;  Να ξέρετε πως θα πρέπει να μπείτε σε πλοίο ή αεροπλάνο για να φτάσετε σε αυτό το απομονωμένο νησί.6

 Jeff J Mitchell

Αξίζει την διαδρομή επειδή που αλλού θα μπορείτε να είστε περιτριγυρισμένοι από τόσα πόνυ.7

Jeff J Mitchell

Πληροφορίες: Foula