Αυτό το καινοτόμο πάπλωμα θα σώσει την σχέση σας με έναν πολύ έξυπνο τρόπο

23 Ιουνίου, 2017 1:09 ΜΜ
More videos

Μήπως ξυπνάτε το βράδυ ιδρωμένοι, ενώ ο/η σύζυγός σας κοιμάται δίπλα σας με την ιδανική θερμοκρασία; Μήπως είστε ξαπλωμένοι σε εμβρυακή στάση από το κρύο, επειδή το πάπλωμα δεν είναι αρκετό για εσάς, αλλά είναι ιδανικό για τον σύντροφό σας; Τότε, το έξυπνο πάπλωμα “SmartDuvet Breeze” δε θα σώσει μόνο τον ύπνο σας, αλλά μπορεί να σώσει και το γάμο σας!

Είναι το πρώτο πάπλωμα με διπλό κλιματισμό στον κόσμο! Επίσης, στρώνεται μόνο του! Βέβαια, το πιο σημαντικό είναι ότι αυτό το έξυπνο πάπλωμα μπορεί να ρυθμίσει τη θερμοκρασία στις διαφορετικές πλευρές του παπλώματος, χάρη στο “στρώμα κλιματισμού”, που περνάει ανάμεσα στο πάπλωμα και το κάλυμμα. Μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα τη θερμοκρασία, μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό και ενός τηλεχειριστηρίου που αποθηκεύεται κάτω από το κρεβάτι. Μπορείτε να προθερμάνετε το πάπλωμα πριν ξαπλώσετε ή ακόμα και να ρυθμίσετε τον χρονομετρητή για το πότε θέλετε να στρωθεί από μόνο του.

Η εταιρία πρότεινε την ιδέα στην Indiegogo.com για να συγκεντρώσει τα 20.000 δολάρια που χρειάζονταν για την παραγωγή. Τελικά, μάζεψαν σχεδόν 1.200.000 δολάρια από απελπισμένους ανθρώπους που ήθελαν οπωσδήποτε να απολαύσουν έναν καλό ύπνο. Τώρα, μπορείτε να αγοράσετε το έξυπνο πάπλωμα έναντι 200 δολαρίων. Άλλωστε, είναι πολύ πιο φθηνό από το διαζύγιο!

Κουραστήκατε να τσακώνεστε για τη θερμοκρασία στο κρεβάτι;

Τότε, αυτό που χρειάζεστε είναι το έξυπνο πάπλωμα, που ρυθμίζει μόνο του τη θερμοκρασία στις 2 πλευρές του κρεβατιού και στρώνεται, επίσης, μόνο του!

Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Πληροφορίες στο: smartduvet.com