Αυτό το καταφύγιο βρίσκει σπίτια στα σκυλιά με τον πιο όμορφο και πρωτότυπο τρόπο.

18 Αυγούστου, 20165:26 ΜΜ
More videos

Τα σκυλιά που ζουν σε καταφύγια συνήθως έχουν μια καταθλιπτική ζωή και περιμένουν όσο τίποτα άλλο να έρθει κάποιος να τους υιοθετήσει και να βρουν ένα καινούργιο σπίτι.

Η εθελόντρια του καταφυγίου, Μόλι Κλάρκ, πάει κάθε Τρίτη με ένα από τα σκυλιά στα Στάρμπακς για ένα “παππουτσίνο”, δηλαδή ένα μικρό φλιτζάνι σαντιγί. Τα σκυλιά όχι μόνο απολαμβάνουν το ρόφημα, αλλά έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν περιβάλλον και να απολαύσουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο. Τα σκυλιά λατρεύουν αυτές τις βόλτες. Μάλιστα, το τοπικό κατάστημα των Στάρμπακς βοηθάει στο να βρεθεί καινούργιο σπίτι για τα σκυλιά, βάζοντας φυλλάδια.

Το καταφύγιο ζώων “Kitsap Humane Society” στην Ουάσινγκτον βγάζουν τα σκυλιά τους για έναν “σκυλίσιο καφέ” για να τα βοηθήσουν να αισθανθούν καλύτερα.

1

Η εθελόντρια του καταφυγίου, Μόλι Κλάρκ, παίρνει ένα από τα σκυλιά κάθε Τρίτη και το πηγαίνει στα Στάρμπακς για ένα “παππουτσίνο.”

2

Έτσι, τα σκυλιά έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν για λίγο περιβάλλον και να απολαύσουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

3

Τα σκυλιά το λατρεύουν και η Μόλι επιλέγει σκυλιά, που δεν θα στρεσαριστούν από την διαδικασία.

4

Το προσωπικό και οι εθελοντές του καταφυγίου κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εξασφαλίσουν, ότι το κάθε σκυλί θα έχει την φροντίδα και την προσοχή που του αξίζει.

5

Η Μόλι φέρνει “παππουτσίνο” στα σκυλιά, που δεν μπορούν να βγουν από το καταφύγιο.

6

Το πρόγραμμα αυτό με τα “παππουτσίνο” βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Απρίλιο.

7

Οι φωτογραφίες με τα χαριτωμένα σκυλιά και τους καφέδες τους χρησιμοποιούνται για να βρεθούν πιθανοί νέοι γονείς για τα σκυλιά.

8

Στην προσπάθεια αυτή βοηθούν και τα τοπικά Στάρμπακς, που κολλάνε φωτογραφίες των σκυλιών κάθε βδομάδα.

9

kitsap-humane.org | Instagram

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News