Αυτό είναι το νέο είδος γυναικείου ποδοσφαίρου με εσώρουχα που αρχίζει στην Βρετανία!

18 Δεκεμβρίου, 2015 2:12 ΜΜ
More videos

Η δημιουργία μιας νέας ποδοσφαιρικής λίγκας για γυναίκες που θα αγωνίζονται με εσώρουχα εξετάζεται σοβαρά στην Αγγλία, ώστε να έρθουν περισσότεροι χορηγοί στον χώρο. Οι αντιδράσεις πολλές.

Το όραμα υπάρχει, οι φίλαθλοι ανυπομονούν και όλα θα γίνουν για την προβολή του αθλήματος. Η Γκέμα Χιουμς έχει την ιδέα και θέλει να δημιουργήσει το Lingerie Football League. Θέλει να φτιάξει ένα γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου όπου οι κοπέλες θα αγωνίζονται με πιο θηλυκά και σέξι ρούχα.

Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται… κάπως και να έχουν δημιουργήθει έντονες αντιδράσεις στην Αγγλία αλλά η Γκέμα έχει μια πολύ πειστική απάντηση: «Είμαι 23 χρόνων και δεν θέλω να περιμένω άλλα 20 χρόνια προκειμένου να δω το γυναικείο ποδόσφαιρο να βγάζει λεφτά από τους σπόνσορες.

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να φαίνεται σκανδαλώδες, αντιφατικό, αλλά θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και θα πουλήσει εισιτήρια. Το θέμα δεν είναι οι γυναίκες να φαίνονται σέξι. Το θέμα είναι οι γυναίκες να φαίνονται γυναίκες. Όπως για παράδειγμα το τένις: όλες οι αθλήτριες ντύνονται θηλυκά και πληρώνονται ισότιμα με τους άνδρες αθλητές»

Πηγή: mirror.co.uk

Ακολουθήστε μας στο facebook: