Αυτό είναι το μπέργκερ των 20.000 θερμίδων!

21 Ιανουαρίου, 2015 12:18 ΠΜ
More videos

Υπάρχουν εστιατόρια fast food που προσπαθούν να πείσουν ότι σερβίρουν υγιεινές λιχουδιές. Και υπάρχει και το Heart Attack Grill στο Λας Βέγκας το οποίο όχι απλά ξέρει ότι… σκοτώνει τους πελάτες με αυτά που τους ταΐζει, αλλά τους ετοιμάζει κιόλας για το μοιραίο.

Εκεί είναι που σερβίρεται το πιο παχυντικό μπέργκερ στον κόσμο, το μπέργκερ των σχεδόν 20.000 θερμίδων! Αρκεί να αναλογιστεί κανείς πως η συγκεκριμένη λιχουδιά- την οποία προσπάθησε να φάει ρεπόρτερ του Business Insider αλλά δεν τα κατάφερε- περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 40 κομμάτια μπέικον!

Το «οκταπλό μπαϊπάς», όπως εύστοχα έχει ονομαστεί αυτό το μπέργκερ, περιλαμβάνει όσες θερμίδες χρειάζεται ένας άνθρωπος για περίπου δέκα ημέρες. Δεν είναι όμως το μοναδικό περίεργο έδεσμα στο μενού, καθώς υπάρχουν οι τηγανιτές πατάτες «ευθεία γραμμή»- παραπέμποντας στο σήμα του θανάτου στο μηχάνημα- και το κρασί που σερβίρεται σε ορό.

Το εστιατόριο είναι σαν νοσοκομείο, με τις σερβιτόρες ντυμένες νοσοκόμες και τους πελάτες να φορούν υποχρεωτικά ρόμπες μπαίνοντας. Οσο για εκείνους που δεν καταφέρνουν να καταναλώσουν τις θηριώδεις μερίδες που σερβίρονται, οι υπάλληλοι τους δίνουν μία… ξυλιά στα οπίσθια, σαν τιμωρία.

Ακολουθήστε μας στο facebook: