Αυτό είναι το νέο πιο τρελό καλοκαιρινό αξεσουάρ που κυκλοφορεί για τις γυναίκες

13 Αυγούστου, 20174:04 ΜΜ
More videos

Μία ιαπωνική εταιρία πουλά μερικά από τα πιο άβολα και καθόλου πρακτικά κοσμήματα που θα μπορούσε ποτέ κάποιος να φανταστεί.

Η BoDivas, με έδρα το Τόκιο, προσφέρει στο κοινό αυτό που ονομάζει “Beachtail” και το περιγράφει ως “σέξι φυλαχτό για τον καβάλο του μαγιό”.

Τα μεταλλικά αυτά κοσμήματα κατασκευάστηκαν για να φοριούνται μέσα από το μαγιό και να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια των γυναικών.

Η εταιρία BoDivas πουλά πλέον κοσμήματα που φοριούνται στον καβάλο του μαγιό.

Το σχέδιο περιλαμβάνει μια παχιά αλυσίδα, που περνάει μέσα από το μπικίνι και αφήνει μερικούς κρυστάλλους να κρέμονται ανάμεσα στα πόδια.

Κατασκευάζονται στην Ιαπωνία και πωλούνται για περίπου 17 ευρώ το ένα.

Η εταιρία παραδόξως τα θεωρεί “κλασικά” και “πολύ πρωτότυπα”, προσθέτοντας ότι εκτός από το μπικίνι, μπορούν να φορεθούν και μέσα από εσώρουχα και σορτσάκια.

Κάθε κομμάτι αποτελείται από μία μεταλλική αλυσίδα. Η μισή έχει μεγάλους, χοντροκομμένους κρίκους (το κομμάτι που φοριέται μέσα από το μαγιό) , ενώ η άλλη μισή πιο λεπτούς, που βρίσκονται εκτός του μαγιό.

Επίσης υπάρχουν 2 χαλαρές αλυσίδες που πέφτουν ανάμεσα στα πόδια, με μερικά σχέδια να περιλαμβάνουν πολύτιμους λίθους στις άκρες. Η αλυσίδες κρέμονται στα 7,5 εκατοστά και είναι κατασκευασμένες από επάργυρο ορείχαλκο με ρόδιο.

Η εταιρία πουλά κοσμήματα για πιο αισθησιακές καταστάσεις και τονίζει πως τα συγκεκριμένα μπορούν να φορεθούν και με εσώρουχα.

Φανταστείτε να δείτε κάτι τέτοιο στην παραλία. Αυτά τα κοσμήματα δεν μοιάζουν καθόλου πρακτικά.

Η τιμή τους κυμαίνεται μεταξύ 16,50 – 19 ευρώ και η εταιρία υπόσχεται πως τίποτα περίεργο δε θα εμφανιστεί στη λίστα του τελωνείου.

Η BoDivas πουλά επίσης κοσμήματα για πιο ιδιωτικές στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των σκουλαρικιών στήθους και γεννητικών οργάνων.

Και ενώ τα κοσμήματα του καβάλου μπορεί να βγάζουν κάποιο νόημα στην κρεβατοκάμαρα, η εταιρία ισχυρίζεται πως μπορούν να φορεθούν άνετα και δημόσια.

Αυτό που δε μας φαίνεται παράξενο βέβαια, είναι ότι ενώ είναι διαθέσιμα σε διαδικτυακά καταστήματα, κανείς δεν έχει αφήσει ακόμη κάποια κριτική.

[dailymail] [heartyinc] [etsy]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News